Breaking News: Ούτε ο Jon Ola Sand θα παρευρεθεί στην συνάντηση των αρχηγών αποστολών | Κρούσμα κορωναϊού στην EBU!

Σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του Eurovision Fun ούτε ο Jon Ola Sand, αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη της EBU θα παρευρεθούν στην προγραμματισμένη για την Δευτέρα 9 Μαρτίου, συνάντηση των αρχηγών αποστολών.

Κρούσμα κορωναϊού στην EBU

Επεβλήθη απαγόρευση για αεροπορικά ταξίδια σε όλα τα στελέχη και τους υπαλλήλους της EBU, καθώς τις προηγούμενες ημέρες εντοπίστηκε κρούσμα κορωναϊού σε υπάλληλο του οργανισμού. Όπως αντιλαμβάνεστε όλοι τέθηκαν σε καραντίνα και έτσι είναι αδύνατον για τον Jon Ola Sand, αλλά και τους Nadja Burkhardt και Gert Kark, που θα ταξίδευαν στο Ρότερνταμ για την συνάντηση των αρχηγών, πλέον να βρίσκονται εκεί.

Ούτε η Φινλανδία θα παρευρεθεί στην συνάντηση

Μετά την Σουηδία και το Ισραήλ, η δημόσια τηλεόραση της Φινλανδίας ανακοίνωσε ότι ούτε αυτή θα δώσει το παρών στην συνάντηση των αρχηγών, χρησιμοποιώντας τα ίδια επιχειρήματα με αυτά της σουηδικής δημόσιας τηλεόρασης, ότι δηλαδή μπορεί και ηλεκτρονικά να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της συνάντησης. Το ίδιο αναμένεται να πράξουν και οι υπόλοιπες τηλεοράσεις της Σκανδιναβίας.

Στον αέρα η συνάντηση των αρχηγών;

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, είναι αμφίβολο πλέον αν η συνάντηση των αρχηγών πραγματοποιηθεί με την κλασσική μορφή που ξέρουμε μέχρι τώρα, δηλαδή με την φυσική παρουσία των αρχηγών αποστολών στην πόλη που διοργανώνει τον διαγωνισμό. Ήδη και άλλες δημόσιες τηλεοράσεις εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην στείλουν τους αρχηγούς τους και η συνάντηση να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά όπως πρότεινε η σουηδική δημόσια τηλεόραση. Πάντως ΕΡΤ και ΡΙΚ μέχρι στιγμής δηλώνουν ότι θα πάνε κανονικά, παρατηρώντας όμως στενά όλες τις εξελίξεις.

Απαγορεύεται η χρησιμοποιήση του άρθρου χωρίς την αναφορά της πηγής!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Maria
    Maria says:

    Τα πράγματα σοβαρευουν. Ψυχραιμία θέλει. Μακάρι να είναι απλά προληπτικά όλα αυτά. Παιδιά μπράβο σας ευχαριστούμε για όλα.

    Απάντηση
  2. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Χώρες όπως η Σουηδία και η Φινλανδία που πάνω κάτω ότι παρουσιάζουν στον εθνικό τελικό τους, παρουσιάζουν ακριβώς το ίδιο και πάνω στην σκηνή της eurovision, προφανώς και δεν χρειάζεται να παρευρεθούν στην συνάντηση των HoD, αλλά οι υπόλοιπες χώρες που πάνε με απευθείας ανάθεση είναι αναγκαίο να είναι εκεί καθώς πρέπει να πουν επακριβώς στους διοργανωτές τι θέλουν και τι δε θέλουν πάνω στην σκηνή…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *