Breaking News: Το ισραηλινό κρατικό κανάλι αναφέρει πως ο διαγωνισμός ακυρώνεται!

Ο διαγωνισμός της Eurovision ακυρώνεται επίσημα ; Αυτός το ερώτημα πλανάται στο μυαλό όλων μας, μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Reference Group! Το Reference Group είναι ουσιαστικά η Εκτελεστική Επιτροπή όλων των μελών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Σκοπός του είναι να καθοδηγεί και να ελέγχει την επικείμενη διεξαγωγή του διαγωνισμού της Eurovision. Και την Τρίτη η ομάδα έπρεπε να ασχοληθεί με την πρωτοφανή πραγματικότητα ότι η πανδημία του κορονοϊού μπορεί να τους αναγκάσει να ακυρώσουν το διαγωνισμό τραγουδιού του τρέχοντος έτους.

Ακυρώνεται ο διαγωνισμός ;

Χθες, λοιπόν, η UEFA προέβη στην αναβολή του Euro 2020 για το καλοκαίρι του 2021, ενώ το Roland Garros μεταφέρθηκε για τα τέλη Σεπτεμβρίου. Και την ίδια μέρα οι υπεύθυνοι του αγαπημένου μας διαγωνισμού έπρεπε να συζητήσουν τις επιλογές τους εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας.

Αναφερόμενο σε ανώνυμες πηγές, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του KAN – του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα του Ισραήλ – προέβη στην αποκάλυψη πως η Eurovision 2020 θα ακυρωθεί και η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα.

Η πολιτιστική ανταποκρίτρια του KAN, Shani Nahshoni, δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ανάμεσα στην επιλογή της αναβολής ή της ακύρωσης της φετινής Eurovision, οι ιθύνοντες προσανατολίζονται στη δεύτερη επιλογή. Θα προχωρήσουν, μάλιστα, στην ανακοίνωση της απόφασής τους πιθανότατα αύριο (Τετάρτη).

Πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Οι επιλογές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο τραπέζι είναι διάφορες. Μεταξύ άλλων έχουν συζητηθεί κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Reference Group:

  • η διεξαγωγή του σόου με βιντεοσκοπημένες εμφανίσεις σε τηλεοπτικά στούντιο
  • η διεξαγωγή κανονικά στο Ρότερνταμ χωρίς θεατές
  • η μεταφορά του τον Ιούνιο, με την ελπίδα να έχει περιοριστεί η εξάπλωση του ιού
  • η μεταφορά του τον Σεπτέμβριο
  • η διεξαγωγή της Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ, χωρίς να έχει διευκρινιστεί η τύχη των φετινών συμμετοχών

Αναμένουμε, λοιπόν, με μεγάλη αγωνία τις όποιες αποφάσεις προκύψουν αναφορικά με την τύχη του αγαπημένου μας διαγωνισμού. Βρισκόμαστε προ ιστορικών εξελίξεων, καθώς είναι πιο ορατό από ποτέ το ενδεχόμενο ακύρωσης της Eurovision για πρώτη φορά εδώ και 65 χρόνια!

Γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

πηγή: wiwibloggs.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *