Breaking News: Δεν θα παρευρεθεί ούτε η Ελλάδα στην συνάντηση των αρχηγών | Κανονικά θα συμμετάσχει η Κύπρος!

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό τόσο στην χώρα μας, όσο και διεθνώς, ούτε η ΕΡΤ θα παρευρεθεί τελικά στην συνάντηση των αρχηγών αποστολών, όπως μας ενημέρωσε πριν από λίγο η διευθύντρια των διεθνών σχέσεων της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, κα Μαρία Κουφοπούλου.

Η κα Κουφοπούλου που είναι και αρχηγός της ελληνικής αποστολής στον διαγωνισμό, μας είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες ότι την Παρασκευή 6/3, θα αποφάσιζαν οριστικά για το αν θα ταξιδέψουν την Δευτέρα στο Ρότερτναμ για την συνάντηση των αρχηγών ή όχι. Αν και το αρχικό τους πλάνο ήταν να συμμετέχουν κανονικά.

Μετά όμως την ανακοίνωση της EBU για κρούσμα κορωνοϊού στα γραφεία του οργανισμού της Γενεύης και την απαγόρευση ταξιδιών σε όλα τα στελέχη της, μεταξύ των οποίων φυσικά και του Jon Ola Sand, αλλά και την απόφαση αρκετών αρχηγών από άλλες χώρες να μην παρευρεθούν για προληπτικούς λόγους την Δευτέρα στο Ρότερνταμ, η ΕΡΤ έλαβε την απόφαση να μην συμμετάσχει στην συνάντηση των αρχηγών με φυσική παρουσία, αλλά ηλεκτρονικά.

Δεδομένων των συνθηκών και για λόγους προφύλαξης αποφασίσαμε να μην πάμε στο Ρότερνταμ. Είμαστε σε επικοινωνία με τη διοργάνωση για το πώς θα γινει η “Συνάντηση” και η επικοινωνία μας μαζί τους.

Μαρία Κουφοπούλου, αρχηγός ελληνικής αποστολής.

Σε επικοινωνία μας με το ΡΙΚ μας επιβεβαιώθηκε και σήμερα, ότι η απόφαση τους να μεταβούν κανονικά τη Δευτέρα στο Ρότερνταμ για την συνάντηση των αρχηγών αποστολών ισχύει. Αυτό σημαίνει ότι η κα Εύη Παπαμιχαήλ θα συμμετάσχει στην συνάντηση των αρχηγών με την φυσική της παρουσία.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

13 ΣΧΟΛΙΑ
  1. George
    George says:

    Καπου εδω να ενημερωσουμε οτι αυριο ο εθνικος τελικος της Δανιας,για την επιλογη του τραγουδιου που θα τους εκπροσωπησει,αποφασιστηκε να γινει ΧΩΡΙΣ κοινο αυριο,για πρωτη φορα στα χρονικα.Ολα αυτα εξαιτιας του ιου,ως μετρο προληψης.

    Απάντηση
  2. Jørgen
    Jørgen says:

    Αν ειναι να ακυρωνονται απλες συναντησεις ετσι λογο κορωναϊου τοτε να κλεισουν ολα τα σχολεια και τα πανεποστημια στην Ευρωπη, Ελεος…..

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αρχίζω να αμφιβάλλω για την διεξαγωγή του φετινού διαγωνισμού τουλάχιστον με την παρουσία κοινού.
    Βέβαια και κεκλεισμένων των θυρών να γίνει μόνο και μόνο οι αποστολές αριθμούν μεγάλο αριθμό ατόμων. Ανάλογα τις εξελίξεις θεωρώ πως είτε θα διεξαχθεί κανονικά είτε θα μεταφερθεί… Οψομεθα…

    Απάντηση
  4. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Λάθος μας πιστεύω… Ίσως υπάρξουν παρερμηνείες σχετικά με την σκηνικά μας παρουσία… Και τελικά τον Μάιο να μην είναι όπως τα θέλουμε στις πρόβες… Δεν είμαστε Σουηδία για να έχουμε βίντεο από τον εθνικό τελικό…

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Δεν είναι τα πράγματα έτσι.. Στην συνάντηση των αρχηγών καταθέτουν το φάκελο με το τραγούδι κ τις λοιπέ λεπτομέρειες, αλλα δεν γινονται συζητησεις για τα τεχνικα κ σκηνοθετικα ζητηματα. Αυτα γινονται με την διοργάνωση αργότερα ή και νωρίτερα, όπως φέτος έγινε με την Ελλάδα, που ήταν η πρώτη χωρα που εστειλε την σκηνικη της εμφανιση.

      Απάντηση
      • George
        George says:

        Καλησπέρα Γιαννη.Είσαι σε θέση δηλαδή να γνωρίζει οτι οντως η Ελλαδα εχει ηδη στειλει λεπτομερειες για την σκηνικη της παρουσια?Και μαλιστα πρωτη κιολας?Δηλαδη ειναι ηδη εξ ολοκληρου αποφασισμενο απο τον Φωκα τι θα κανει στη σκηνη?Τα δεχτηκαν οι Ολλανδοι?

        Απάντηση
  5. MrNobody
    MrNobody says:

    Αρχικά παιδια σας μπράβο για την ενημέρωση. Μόνο από εσας διαβάζουμε νέες ειδήσεις και όχι αντιγραφή ξένων sites. Τα πράγματα σοβαρευουν και πρώτη φορά φοβάμαι μην δεν γίνει ο διαγωνισμός.
    Γελάω με τα ελληνικά sites που δεν γράφουν αυτή τη τόσο σημαντικη είδηση για την ελληνική αποστολή μάλιστα απλά επειδή την γράψατε εσεις. Αν την ε δε γράψει ένα οποιοδήποτε άλλο site τώρα φυσικά ήδη θα την είχαν.

    Απάντηση
  6. Miltos
    Miltos says:

    Παρουσιάστηκε το Running! Δεν είναι ακριβώς Dance πιο πολυ mid tempo προς ελάχιστα up στο ρεφρέν! Ενώ έχει αξιοσημείωτα κουπλε το drop στο ρεφραίν σε αφήνει τρομερά ανικανοποίητο! Γενικά ένα καλό τραγούδι, τώρα ο ημιτελικός είναι δύσκολος αν το παρουσιάσουν σωστά θα περάσουν αν όχι φοβάμαι ότι θα χαθεί! Καλή επιτυχία Κύπρο μας!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *