Breaking News: Ισλανδικά μέσα αναφέρουν ότι η Eurovision 2020 ακυρώνεται!

Μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής. Ισλανδικά μέσα αναφέρουν ότι η Eurovision 2020 ακυρώνεται! Την είδηση μεταφέρει με κάθε επιφύλαξη η ολλανδική Telegraaf και την αναπαράγουμε και εμείς.

Ο αρχηγός της ισλανδικής αποστολής, Felix Bergsson, ανέφερε ότι αν κάτι τέτοιο ισχύει είναι πραγματικά πολύ λυπηρό, καθώς ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά στην 65χρονη ιστορία του διαγωνισμού που θα συμβεί.

Σας υπενθυμίζουμε ότι σήμερα πραγματοποιείται συνεδρίαση του Reference Group για το θέμα και αναμένονται αποφάσεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες όμως δεν υπήρχε ενδεχόμενο ακύρωσης του διαγωνισμού, αλλά μιας χρονικής μετατόπισης του, έναν μήνα αργότερα.

Το πανευρωπαικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου πάντως που ήταν προγραμματισμένο να γίνει τον Ιούνιο, αναμένεται και αυτό να αναβληθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Πηγή: Telegraaf.nl

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Βασίλης
    Βασίλης says:

    Όχι ρε παιδιά να μην γίνει καθόλου , καλύτερα να αναβληθεί για 1 – 2 μήνες αργότερα παρά να περιμένουμε μέχρι το 21! Και ειδικά φέτος που έχουμε μια πολύ ωραία συμμετοχή και που πιστεύουμε όλοι ότι θα πάμε καλά , κρίμα για την Ολλανδία για τους όλους τους φανς που περιμένουμε πως και πως και για τους καλλιτέχνες που κάνουν τόση προετοιμασία για την συμμετοχή της χώρα τους.. Κρίμα ελπίζω να μην ισχύει αυτό .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *