Eurovision 2020: Στην 1η θέση η Βουλγαρία στα στοιχήματα – στην 18η η Ελλάδα!

Αρκετές ανατροπές είχαμε στον πίνακα των στοιχημάτων τις τελευταίες ημέρες, λίγο πριν ανακοινωθούν πλέον όλες οι συμμετοχές του διαγωνισμού. Στην πρώτη θέση βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Βουλγαρία, με τη Victoria να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της! Η Ισλανδία έχει πέσει στη δεύτερη θέση και η Λιθουανία κλείνει την τριάδα!

Η Βουλγαρία επιβεβαιώνει, μέχρι στιγμής, τη δυναμική των τελευταίων ημερών στοχεύοντας στην πρώτη της νίκη στον διαγωνισμό της Eurovision. Η Ισλανδία βρίσκεται σταθερά στις πρώτες δύο θέσεις των στοιχηματικών προβλέψεων, όντας μία από τις πιο σοβαρές υποψηφιότητες για νίκη στο Ρότερνταμ. Η Λιθουανία, τέλος, “έχασε έδαφος” ευρισκόμενη 2 θέσεις κάτω σε σχέση με την Παρασκευή.

Την πεντάδα κλείνει η Ελβετία, που κερδίζει 1 θέση, και η Ρωσία εν αναμονή της κυκλοφορίας της συμμετοχής της. Η Ελλάδα παραμένει στη 18η θέση με τους bookers να μην ανταποκρίνονται θετικά στην ελληνική συμμετοχή, προς ώρας. Τέλος, η Κύπρος είναι στην 37η θέση. Η συμμετοχή του νησιού της Αφροδίτης βρίσκεται 10 θέσεις κάτω από ότι βρισκόταν την περασμένη Παρασκευή. Φυσικά, έχει μεσολαβήσει η κυκλοφορία του τραγουδιού του Sandro που δεν φαίνεται να έχει κερδίσει ιδιαίτερα την εμπιστοσύνη των στοιχηματικών προσώρας.

Πολλά μπορούν να αλλάξουν στους επόμενους δύο μήνες. Οι αποδόσεις, όπως είναι λογικό, θα περάσουν από διάφορα σκαμπανεβάσματα. Εμφανίσεις στα parties, πληροφορίες για τη σκηνική παρουσία και φυσικά οι εμφανίσεις στην Ahoy του Ρότερνταμ μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω στους πίνακες των στοιχηματικών εταιρειών. Τίποτα δεν θα έχει κριθεί μέχρι το βράδυ της 16ης Μαΐου και τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού της Eurovision!

https://www.youtube.com/watch?v=V_hgYnwZR8I

Πιστεύετε ότι θα καταφέρει η Βουλγαρία να κερδίσει τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision;

25 ΣΧΟΛΙΑ
  1. tbww
    tbww says:

    Το τραγούδι της Βουλγαρίας είναι πολύ ωραίο για theme ταινίας φαντασίας τύπου άρχοντας των δαχτυλιδιών. Για τον διαγωνισμό δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου ούτε για 8αδα.

    Απάντηση
  2. Miltos
    Miltos says:

    Συγγνώμη δίνουμε βάση σε στοιχήματα τα οποία κατατάσσουν την Αυστραλία, την Δανία αλλά και τη Γεωργία πάνω από εμάς? Όχι ρε παιδιά δε το δέχομαι! Θα έρθει η ώρα των χρόνων και θα εντυπωσιάσει η Stefania, το τραγούδι έχει μεγάλο stage potential και ο Φωκάς θα το εκμεταλλευτεί στο έπακρο, δεδομένου ότι ήμασταν και η πρώτη χώρα που στείλαμε την σκηνική μας εμφάνιση τότε πάμε για πολύ μεγάλα πράγματα!

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Νομίζω τα στοιχήματα θα αλλάξουν τελείως κατά την εβδομάδα των προβών. Είναι μια μέτρια προς κακή χρονιά. Δεν υπάρχει απόλυτο φαβορί και υπάρχουν τουλάχιστον 4-5 χώρες που διεκδικούν την νίκη! Οι πρόβες θα ναι καθοριστικές για τις περισσότερες συμμετοχές.
    Για εμάς θα μείνω απλώς στο ότι το τραγούδι είναι πιασαρικο και ευελπιστώ σε μια εντυπωσιακή σκηνική παρουσία (και καλό live)που θα το απογειώσει, αλλιώς…

    Απάντηση
    • Otis
      Otis says:

      Δεν νομιζω οτι καμια χωρα διεκδικει κατι σοβαρα. Οι περισσοτερες στο top5 χωρες που φαινεται να διεκδικουν ειναι καρικατουρες του Occidentalis Karma. Μη περιμενουν νικη για κανεναν λογο. Ολες φετος μπορουν να κερδισουν μονοοο απο τη παρουσια.!!!

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Θα συμφωνήσω εν μέρει. Πάντως ναι,σίγουρα οι πρόβες θα ναι καθοριστικές τόσο για τον νικητή όσο και για την κατάταξη των περισσότερων χωρών όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια ειδικά σε μέτριες χρονιές (βλ. 2017). Μια τέτοια μέτρια χρονιά είναι και η φετινή.

        Απάντηση
  4. gogos
    gogos says:

    Πολύ μου αρέσει φέτος που δεν υπάρχει ξεκάθαρο στοιχηματικό φαβορί. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό μέχρι και τον τελικό.

    Απάντηση
  5. Giannis Argyriou
    Giannis Argyriou says:

    Ξαναλέω με αυτό το σκηνικό και με όσα θα δούμε στην σκηνή από το SUPERGIRL δεν χάνουμε με τπτ την δεκάδα στην χειρότερη περίπτωση..

    Απάντηση
    • George
      George says:

      Γιάννη ακούγεται η ιδιαιτερως αισιόδοξος κι αυτό μας αρέσει,αποπνέουν σιγουριά τα λεγόμενά σου.Πιστευεις ότι η σκηνική μας παρουσία θα είναι καλή?

      Απάντηση
    • John T.
      John T. says:

      Γιάννη μακάρι! Τι να πω εύχομαι να μας εκπλήξει πολυ ευχάριστα! σε εμπιστεύομαι πάντως:) Λίγο τραβηγμένο για τα δεδομένα Ελλάδας ΕΡΤ κλπ αλλα θα είναι κάτι όπως της Ρωσίας το 16 ; δεν εννοώ απο άποψη εφέ και φοβερών κατασκευών, αλλά να είχε αυτο που ο θεατής να πει wow? Πιστεύεις θα το πετύχουμε φέτος; αντε έχουμε σούπερ τραγούδι θέλει ενα σούπερ staging να το “απογειώσει” 😉
      ΥΓ: το τραγούδι έχει μια θεατρικότητα μακάρι να γίνονται δρώμενα επι σκηνής γιατί νομίζω πως του ταιριάζει

      Απάντηση
    • gogos
      gogos says:

      “δεκάδα στην χειρότερη περίπτωση…”
      Με αυτά που γνωρίζεις θεωρείς ότι μπορεί να διεκδικήσουμε ακόμα και top3 ή τη νίκη;

      Απάντηση
  6. C.G
    C.G says:

    Μια οποιαδήποτε άλλη χρονιά δεν θα μπορούσα να φανταστώ καμία από τις φετινές συμμετοχές να κερδίζει. Να είναι δεκάδα ή 5αδα ίσως. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί φέτος και αυτό την κάνει ενδιαφέρουσα χρονιά αφού σε επίπεδο τραγουδιών δεν είναι. Όλα θα κριθούν στις σκηνικές παρουσίες και στις live αποδόσεις. Η Ρουμανία φιγούραρε φαβορί για νίκη πριν την live απόδοση και μετά έπεσε. Την Βουλγαρία δεν την έχουμε ακούσει. Την Ελβετία επίσης. Η Νορβηγία από 3η που ήταν πριν 1 μήνα έφτασε 11η. Το Βέλγιο από 6ο 18ο. Η 13η θέση της Ολλανδίας είναι μαγική εικόνα καθαρά λόγω διοργανώτριας αφού κανέναν δεν ενθουσίασε ούτε καν τους Ολλανδούς.

    Επίσης μην ξεχνάμε ότι είναι αποδόσεις καθαρά για νίκη. Μόλις βγουν τα στοιχήματα για τους ημιτελικούς ή για 10αδα πολλές χώρες θα έχουν εντελώς άλλη αντιμετώπιση στοιχηματικά. Σίγουρα η Ελλάδα π.χ θα είναι 3αδα στον ημιτελικό της για πρόκριση ή νίκη αυτού και ίσως και για 10αδα (που είναι και το ζητούμενο).

    Καθοριστικό ρόλο φέτος βλέπω να παίζουν οι επιτροπές. Στο κοινό πιστεύω θα διασκορπιστούν πολύ οι ψήφοι. Αν οι επιτροπές συντονιστούν και ψηφίσουν μαζικά 2-3 συμμετοχές, αυτές θα έχουν και το προβάδισμα για νίκη.

    Τα στοιχήματα από τότε που μπήκαν στην Γιουροβίζιον και προβάλλονται τόσο πολύ έχουν κάνει κακό. Δημιουργούν τάσεις και επηρεάζουν. Τόσο το κοινό όσο και τις επιτροπές. Αν θέλω να παίξω στοίχημα και να βγάλω λεφτά θα ποντάρω σε μια χώρα από την τριάδα ή 5αδα. Μ’ αρέσουν δεν μ΄αρέσουν σκοπός είναι να κερδίσω. Και από την στιγμή που θα ποντάρω, θα το ψηφίσω και στον τελικό, μ’ αρέσει δεν μ’ αρέσει, για να αυξήσω τις πιθανότητες να κερδίσω.

    Απάντηση
  7. Giannis Argyriou
    Giannis Argyriou says:

    Νομίζω ότι μέχρι στιγμής δεν εγραψα κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε. Κάτι ξέρω κ για την σκηνική εμφάνιση, η οποία θα ναι εντυπωσιακή…

    Απάντηση
  8. C.G
    C.G says:

    #jesuisgiannisargyriou

    Πόση αγωνία πια, πόση ανυπομονησία, άγχος, ερωτήσεις επί ερωτήσεων, θα είμαστε 3αδα, θα είμαστε 5αδα, μήπως 10αδα, πιο κάτω θα είναι αποτυχία, θα πετάξει, θα εξαφανίζεται, θα διακτινίζεται? Έλεος κάπου, όταν θα έρθει η ώρα θα το μάθουμε, θα το δούμε και όταν μπορέσουν θα γράψουν και εδώ περισσότερες πληροφορίες.

    Απάντηση
  9. Eurodisaster
    Eurodisaster says:

    Είναι κι αυτός ο Κοντόπουλος ρε φίλε καταστροφή. Τρεις χώρες ανέλαβε φέτος και οι τρεις πατώνουν. Αλλά ξέχασα, θα κάνει τα μαγικά του ο Φωκάς. O Βούλγαρος από την άλλη, πολυγραφότατος βέβαια κι αυτός, αλλά και τα δύο του τραγούδια είναι στη δεκάδα, το ένα μάλιστα βρίσκεται πρώτο και λογικά διεκδικεί με αξιώσεις ακόμη και το βραβείο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *