Eurovision Home Concerts: Με συναυλίες από το σπίτι απαντά η EBU στην καραντίνα της πανδημίας!

Καθώς ο κόσμος μένει στο σπίτι, η EBU ανακοίνωσε μια νέα σειρά συναυλιών που θα μεταδοθούν στο YouTube και τα κοινωνικά της δίκτυα, για να φέρεi τη μουσική σε όλους εμάς. Η πρωτοβουλία αυτή ονομάζεται Eurovision Home Concerts και θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, αρχής γενομένης από την επόμενη, 3 Απριλίου.

Πρόσφατα, πολλοί καλλιτέχνες χρειάστηκε να ακυρώσουν περιοδείες εξαιτίας της πανδημίας που σχετίζεται με το Covid-19 και των ταξιδιωτικών περιορισμών, γεγονός που σημαίνει ότι απαιτείται μια νέα πλατφόρμα για να απολαμβάνουμε τη μουσική που αγαπάμε, τώρα περισσότερο από ποτέ. Έτσι, οι καλλιτέχνες της Eurovision ακολουθούν την τάση των καλλιτεχνών να ερμηνεύουν ζωντανή μουσική στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για τους θαυμαστές τους.

Κάθε συναυλία της Eurovision Home Concerts θα περιλαμβάνει πολλούς καλλιτέχνες που έχουν συμμετάσχει στην οικογένεια της Eurovision με την πάροδο των ετών, συμπεριλαμβανομένων και καλλιτεχνών από το 2020. Κάθε καλλιτέχνης θα εκτελέσει το δικό του τραγούδι και μια διασκευή από την 65χρονη ιστορία της Eurovision.

Η επιλογή της διασκευής του τραγουδιού που θα ερμηνεύει ο κάθε καλλιτέχνης θα γίνεται από όλους εμάς, μέσω ενός poll, μέσω των social media του διαγωνισμού. Κάθε φορά θα είναι τέσσερα τραγούδια υποψήφια.

Η πρώτη Eurovision Home Concert θα μεταδοθεί την επόμενη Παρασκευή 5 Απριλίου. Για να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε κάτι από την νέα αυτή πρωτοβουλία, ακολουθούστε τους επίσημους λογαριασμούς του διαγωνισμού σε YouTube, Facebook, Instagram και Twitter!

Ο πρώτος καλλιτέχνης που θα λάβει μέρος στην Eurovision Home Concert της Παρασκευής, 3 Απριλίου 2020, είναι ο εκπρόσωπος της Ιρλανδίας στην Eurovision 2018, Ryan O’Shaughness. O Ryan πέρα από το Together, με το οποίο κατέλαβε την 16η θέση στον διαγωνισμό το 2018, θα πει και ένα από τα κάτωθι τραγούδια. Συγκεκριμένα αυτό που θα επιλεγεί από το poll που ήδη διεξάγεται. Μπορείτε να ψηφίσετε και εσείς μέχρι τις 11 σήμερα το βράδυ.

Πως σας φαίνεται η νέα αυτή πρωτοβουλία; Ποιους καλλιτέχνες θα θέλατε να δείτε στα Eurovision Home Concerts;

Πηγή: Eurovision.tv

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *