Eurovision Home Concerts: Η Tamara Todevska στην πρώτη διαδικτυακή συναυλία!

Συνεχίζεται η ανακοίνωση των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν στην πρώτη Eurovision Home Concert, που θα μεταδοθεί την Παρασκευή 3 Απριλίου από το κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube. Η δεύτερη λοιπόν ερμηνεύτρια που θα ακούσουμε, είναι η Tamara Todevska, από την Βόρεια Μακεδονία.

Τι είναι οι Eurovision Home Concerts;

Η EBU ανακοίνωσε μια νέα σειρά συναυλιών που θα μεταδοθούν στο YouTube και τα κοινωνικά της δίκτυα, για να φέρεi τη μουσική σε όλους εμάς. Η πρωτοβουλία αυτή ονομάζεται Eurovision Home Concerts και θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, αρχής γενομένης από την επόμενη, 3 Απριλίου.

Κάθε συναυλία της Eurovision Home Concerts θα περιλαμβάνει πολλούς καλλιτέχνες που έχουν συμμετάσχει στην οικογένεια της Eurovision με την πάροδο των ετών, συμπεριλαμβανομένων και καλλιτεχνών από το 2020. Κάθε καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει το δικό του τραγούδι και μια διασκευή από την 65χρονη ιστορία της Eurovision.

Η Tamara Todevska και η διασκευή που θα ερμηνεύσει

Η Tamara Todevska εκπροσώπησε πέρσι την Βόρεια Μακεδονία στον διαγωνισμό, καταλαμβάνοντας την καλύτερη θέση που έχει ποτέ κερδίσει η χώρα. Συγκεκριμένα με το Proud σκαρφάλωσε με 305 βαθμούς στην έβδομη θέση της κατάταξης, κερδίζοντας μάλιστα την ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών.

Εκτός όμως από το Proud, η Tamara θα ερμηνεύσει και μία διασκευή. Μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία, με βραχεία κεφαλή επιλέχθηκε να τραγουδήσει το Soldi. Την περσινή ιταλική συμμετοχή, που ερμήνευσε ο Mahmood και κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Το Think About Things θα τραγουδήσει ο Ryan O’Shaughness

Πρώτος επιβεβαιωμένος καλλιτέχνης, όπως σας ενημερώσαμε είναι ο εκπρόσωπος της Ιρλανδίας,  Ryan O’Shaughness. Ο Ryan πέρα από την συμμετοχή του, Together, από την Eurovision 2018 θα τραγουδήσει και την διασκευή του Think About Things. Το τραγούδι που επρόκειτο να είναι η φετινή συμμετοχή της Ισλανδίας. Την απόφαση έλαβαν οι fans, μέσα από την χθεσινή διαδικτυακή ψηφοφορία.

Για να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε κάτι από την νέα αυτή πρωτοβουλία, ακολουθούστε τους επίσημους λογαριασμούς του διαγωνισμού σε YouTubeFacebookInstagram και Twitter!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *