Eurovision Pre Parties: Ακυρώθηκαν τα πάρτι σε Ρίγα, Τελ Αβίβ και Μαδρίτη | Στάση αναμονής από Λονδίνο, Άμστερνταμ και Μόσχα!

Με την πανδημία του κορωνοϊού να απλώνεται συνέχεια σε όλο και περισσότερες χώρες, όσες εκδηλώσεις και γεγονότα ήταν προγραμματισμένα για το επόμενο χρονικό διάστημα ακυρώνονται ή αναβάλλονται. Δεν θα μπορούσαν φυσικά να αποτελέσουν εξαίρεση τα Eurovision Pre Party, που κάθε χρόνο λαμβάνουν χώρα πριν τον διαγωνισμό, σε Μόσχα, Ρίγα, Τελ Αβίβ, Άμστερνταμ, Λονδίνο και Μαδρίτη.

Ήδη τα τρία από αυτά έχουν ακυρωθεί, δίνοντας ραντεβού με τους fans και τους δημοσιογράφους για την επόμενη χρονιά. Οι διοργανωτές των πάρτι σε Ρίγα, Τελ Αβίβ και Μαδρίτη αποφάσισαν προκειμένου να μην διακινδυνέψουν οι καλλιτέχνες, αλλά και όσοι επιθυμούσαν να παρεβρεθούν, να τα ακυρώσουν τουλάχιστον για την φετινή χρονιά.

Αμστερνταμ, Μόσχα και Λονδίνο κρατούν στάση αναμονής, περιμένοντας να δουν την εξέλιξη της πανδημίας, για να λάβουν τις οριστικές τους αποφάσεις, πάντα σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίας υγείας. Πολύ δύσκολο πάντως φαντάζει να μην έχουν και αυτά τα πάρτι την τύχη των άλλων που ακυρώθηκαν.

Στην Ολλανδία μάλιστα ισχύουν απαγορεύσεις για συγκεντρώσεις ανθρώπων περισσότερων των 100 μέχρι τις αρχές Απριλίου, απαγορεύσεις που αναμένονται να συνεχισθούν και τον Απρίλιο. Ρωσία και Ηνωμένο Βασίλειο ακόμα δεν έχουν τέτοιες απαγορεύσεις και με βάση τα λεγόμενα των κυβερνήσεων τους δεν αναμένονται. Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι ποιοι καλλιτέχνε ςθα ταξιδέψουν εν μέσω πανδημίας, όταν στις περισσότερες χώρες υπάρχουν και ταξιδιωτικοί περιορισμοί!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *