Sandro: Ο εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision στην Panik Records | Μέσα από το κανάλι της στο You Tube το video clip του Running!

Sandro: Ο εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision στην Panik Records! Με το «Running» τον Μάιο στην Ολλανδία.

Η Panik Records καλωσορίζει στην οικογένειά της τον Sandro, τον εκπρόσωπο της Κύπρου στη φετινή Eurovision και με το «Running» ταξιδεύουν μαζί στη μεγάλη μουσική γιορτή!

Ο Sadro είναι 23 ετών. Γεννήθηκε στο Heinsberg της Γερμανίας από Αμερικανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Από πολύ νωρίς άρχισε μαθήματα drums και κιθάρας, ενώ στα 15 του ξεκίνησε να γράφει τα δικά του τραγούδια. Το 2018 συμμετείχε στο γερμανικό «The Voice» όπου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, κερδίζοντας θετικά σχόλια και εντυπώσεις με κάθε του ερμηνεία και εμφάνιση, ενώ το 2019 διαγωνίσθηκε στο New Wave Festival, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ των ανατολικών χωρών, στο Σότσι της Ρωσίας, όπου ήταν ανάμεσα στους φιναλίστ.

Το πηγαίο ταλέντο του, οι ερμηνευτικές του ικανότητες και η δυνατή σκηνική του παρουσία, έκαναν το ΡΙΚ να το δώσει το «χρίσμα» της Κύπρου για τη φετινή Eurovision.

Ο Sadro θα ταξιδέψει τον Μάιο στην Ολλανδία με το «Running», ένα pop dance τραγούδι που «μαγεύει» από το πρώτο άκουσμα!

Τη σύνθεση υπογράφει ο αυστραλιανής καταγωγής συνθέτης και ερμηνευτής Alfie Arcurie, που κέρδισε την πρώτη θέση στο «The Voice» της Αυστραλίας το 2016 και συμμετείχε στον εθνικό τελικό της χώρας για την περσινή Eurovision. Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ένας από τους κορυφαίους χορογράφους και σκηνοθέτες, ο Marvin Dietmann, ο οποίος, μεταξύ άλλων, επιμελήθηκε την εμφάνιση της Αυστρίας στη Eurovision του 2014.

Το «Running» θα αποκαλυφθεί αυτή την Παρασκευή, 6 Μαρτίου, μαζί με το εντυπωσιακό του music video. Η πρώτη τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει στις 16:30 στην εκπομπή «Happy Hour» του ΡΙΚ1, ενώ στις 18:00 θα «ανέβει» στο κανάλι της Panik στο YouTube!

Σημειώνεται πως η Κύπρος έχει κληρωθεί να διαγωνιστεί στον α’ ημιτελικό της φετινής Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας στις 12 Μαΐου.

18 ΣΧΟΛΙΑ
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Σε ποιο ακριβως μας άρθρο το είπαμε αυτό; Πουθενα δεν είπαμε μετά την επιλογή του Running, ΕΜΕΙΣ , ότι προκειται για μπαλάντα.

      Απάντηση
      • George
        George says:

        Ναι,εκ παραδρομης ειπα ”μας ειπατε’.Αλλα οπως λεει και το παιδι απο κατω,ολον αυτον τον καιρο μας ελεγαν οτι ειναι μπαλαντα,και ο ιδιος νομιζω το ειπε και το εχω δει και γραμμενο χωρις να θυμαμαι που αλλα οπως και να’χει η εντυπωση ολων μας αυτη ειναι.Γι’αυτο και ο ΜΙλτος απο κατω εχει ακριβως την ιδια απορια με εμενα.Οπως και να’χει,εσεις γνωριζετε αν ειναι οντως μπαλαντα η dance pop?Τι απο τα δυο επιβεβαιωνετε?Ευχαριστω.

        Απάντηση
          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Παιδιά δελτίο τύπου ειναι αυτό που δημοσιεύουμε..δεν τίθεται θέμα αμφισβητησης και τα δύο τραγούδια είναι πολύ ωραια, τελειως διαφορετικά και θα πάνε εξίσου καλά!

          • Miltos
            Miltos says:

            Γιάννη κοινότυπη ερώτηση την οποία αδυνατώ να μη θέσω! Ποιο είναι καλύτερο? Το δικό μας ή της Κύπρου? Εύχομαι να τα πάμε εξίσου καλά!!!

  1. Miltos
    Miltos says:

    Συγγνώμη Pop είναι το τραγούδι της Κύπρου? Μπαλάντα δεν θα είναι? Νομίζω πως ο Σάντρο είχε πει οτι δεν είναι καλός στο χορο και δεν θα είναι χορευτικό το τραγούδι!

    Απάντηση
    • George
      George says:

      Ακριβως αυτο ειπα κι εγω,ειχαν πει νομιζω ιτι θα ειναι μπαλαντα.Εκτος κι αν προκειται για ντριπλα της Κυπρου μιας και το ανακοινωνουν τελευταια μερα,μιας και ειδαν οτι ειναι φουλ στις μπαλαντες φετος και τελικα το ”γυρισαν” στο dance pop για να ξεχωρισουν…τακτικες Ρωσιας που ακολουθει τις τασεις.Εδω το αντιστροφο φυσικα.

      Απάντηση
  2. Reverb
    Reverb says:

    Μιλάμε για την πιο υπολογισμένη συμμετοχή της Κύπρου τα τελευταία χρόνια και δεν το λέω απαραίτητα αρνητικά. Τα όνοματα της Ταμτα και της Ελένης Φουρέιρα πρέπει να είχαν δημιουργήσει μια άνεση στην κυπριακή αποστολή που δεν υπάρχει φέτος. Η ανάθεση στον Sandro δεν έγινε με τόση σιγουριά και φαίνεται πως το τραγούδι άλλαζε μέχρι τελευταίας στιγμής, προφανώς σε καθεστώς συνεχούς παρακολούθησης του τι συνέβαινε στις υπόλοιπες αναθέσεις και στους εθνικούς τελικούς. Αν διατηρήθηκε σωστά ο έλεγχος του αποτελέσματος μέχρι τελευταία στιγμή μπορεί να μας επιφυλάσσει και έκπληξη το ΡΙΚ.

    Απάντηση
    • George
      George says:

      Ναι,αυτο υποψιαζομαι κι εγω…δυστυχως ομως ειναι αρνητικο διοτι οταν εχεις καλο τραγουδι το βγαζεις κι ολα τα αλλα ειναι να’χαμε να λεγαμε…εαν η Κυπρος μας προιδεαζε τοσο καιρο για μπαλαντα,γιατι μπαλαντα ελεγαν οτι ειναι…και τελικα επειση ειδε οτι πηξαμε στην μπαλαντα,αλλαξε το κομματι σε pop dance…ε…δεν ειναι κι ο,τι πιο θεμιτο.Θα το δουμε,αλλα κατι μυριζει περιεργα εδω,δεν μπορει να λεει ο Σαντρο οτι μιλαει το τραγουδι για κατι σκοτεινο κλπ και τελικα να ειναι dance pop.Επισης μεχρι τελευταια στιγμη δεν ελεγαν ποτε θα βγει το τραγουδι,φως φαναρι οτι το τραγουδι το αλλαζαν μεχρι τελευταιας στιγμης.

      Απάντηση
      • MadProfessor
        MadProfessor says:

        24 Ιανουαριου το Ρικ εβαλε στη σελιδα του το πρωτο χιντ για τον συνθετη. Παει να πει το τραγουδι ειχε ηδη επιλεγει. Μεχρι εκεινη τη στιγμη το μονο τραγουδι που ειχε επιλεγει ηταν της Αλβανιας
        3 Φεβρουαριου ανακοινωσαν σκηνοθετη που παει να πει ακουσε και δεχτηκε να το σκηνοθετησει.
        7 Φεβρουαριου εγραψαν ενα κομματι απο τους στιχους. Αν αυριο ακουσουμε αλλους στιχους τοτε ναι θα προκειται για αλλο τραγουδι διαφορετικα ειναι το ιδιο.

        Απάντηση
        • Reverb
          Reverb says:

          Εγώ έχω την αίσθηση ότι ο Arcurie τους έστειλε μια σύνθεση με mail από Αυστραλία. Στη σύνθεση μπλέχτηκε και ο Octavian, προφανώς κονέ που προέκυψε από τις γερμανικές άκρες του Sandro, και η παραγωγή έγινε στην Αθήνα αυτόν τον μήνα. Κάπου διάβασα, χωρίς σιγουριά φυσικά οπότε with a grain of salt, ότι υπήρχαν τρείς εκδοχές πάνω στην ίδια σύνθεση τις οποίες συζητάγανε. Ας επέμβουν και οι συντάκτες αν λέω μπαρούφες. Τα τραγούδια δεν ξεφουρνίζονται έτοιμα. Μπλέκονται τόσοι άνθρωποι στην κατασκευή τους και θεμιτό είναι να το επεξεργαστούν όσο θέλουν και οσο χρειάζεται. Το μισό αποτέλεσμα κρίνεται στην παραγωγή και στο μιξάρισμα. Το τραγούδι του Gjon δε θα ταν το ίδιο χωρίς προσεγμένη παραγωγή.

          Απάντηση
          • MadProfessor
            MadProfessor says:

            Αυτα που γνωριζω εγω ειναι τα ακολουθα:
            Μεχρι τα μεσα περιπου του Γενναρη ειχαν καταληξει σε δυο ισοτιμα τραγουδια. Μια μπαλαντα κι ενα πιο ρυθμικο. Η μπαλαντα ειχε προβαδισμα για λογους αλλαγης πλευσης. Αυτο ειχε γραψει και ο Φιλελευθερος και διαδοθηκε οτι η Κυπρος παει με μπαλαντα.
            Οταν ηχογραφηθηκαν τα δυο τραγουδια ομως με τη φωνη του Σαντρο οι πλειστοι οσοι τα ακουσαν και εξεφρασαν αποψη προτιμησαν το ρυθμικο.
            Ο Αρκουρι εγραψε το συγκεκριμενο τραγουδι στη Γερμανια οπου ειχε μεταβει σε ενα writting camp στο Βερολινο στις αρχες Δεκεμβριου. Υποθετω μαζι με τον Οκταβιαν. Εχει και σχετικη φωτο στο ινστα.

            Ο Τεο ανακοινωθηκε στις 17 Φεβρουαριου οτι θα κανει την παραγωγη. Η αναμειξη του απο τοτε επρεπε να μας υποψιασει οτι δεν προκειται περι μπαλαντας. Αντι οι Ελληνες φανς ομως να ασχοληθουν με αυτη τη σημαντικη πληροφορια ασχολουνταν να κραζουν αν το τραγουδι θα ειναι lgbt themed ή με την τακτικη του Ρικ να ανακοινωνει εναν ενα τους “τριτοδευτερους μπατζανακηδες” συνεργατες του.

            Αυτη τη στιγμη που μιλαμε οι μπαλαντες με τα uptempo ειναι πανω κατω στον ιδιο αριθμο ασχετως της αισθησης που εχουν οι φαν οτι οι μπαλαντες ειναι περισσοτερες.

            Τωρα αλλαγες στην ενορχηστρωση μπορουν να γινονται φτανει να μην χαλουν τον προγραμματισμο. Στις 9 Μαρτιου τα delegations πρεπει να παραδωσουν σεναριο σκηνοθεσιας. Ε το Ρικ δεν ειναι καμια σουηδικη τηλεοραση που εχει απεριοριστες επιλογες και πορους για να παιξει αυτο το παιχνιδι.

            Επισης μου ειναι δυσκολο να φανταστω μια μπαλαντα σαν της Σλοβενιας ή της Κροατιας ας πουμε να αλλαζει απο μπαλαντα σε pop dance τοσο ευκολα και οτι γι αυτο καθυστερησε το Ρικ να βγαλει το τραγουδι. Στο κατω κατω και περσι και προπερσι την πρωτη βδομαδα του Μαρτη ανακοινωθηκαν τα τραγουδια.

  3. Reverb
    Reverb says:

    Ορίστε, πληρέστατη ενημέρωση. Με βρίσκετε και σύμφωνο για τις ενστάσεις των Ελλήνων φιλαθ . . . συγγνώμη “φαν”. Δεν τα λέγατε νωρίτερα . . .

    Απάντηση
    • MadProfessor
      MadProfessor says:

      Οι Ελληνες φιλαθλοι αυριο θα ανακαλυψουν κατι αλλο. Οτι μοιαζει πχ στο χαϊντε στο φουεγκο ή καποιο αλλο.
      Εδω θαμαστε

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *