Sietse Bakker: “Κάνουμε τα πάντα προκειμένου η Eurovision 2020 να πραγματοποιηθεί κανονικά”

Με τους περισσότερους αρχηγούς αποστολών να βρίσκονται στο Ρότερνταμ για την συνάντηση, ο παραγωγός του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, προέβη σε μια δήλωση που δείχνει επακριβώς τις προθέσεις της διοργάνωσεις. Ο διαγωνισμός να πραγματοποιηθεί κανονικά, εφόσον η κατάσταση στην Ολλανδία δεν εκτροχιασθεί, σε σχέση με τον κορωνοιό.

Παρακολουθούμε την κατάσταση, έχουμε στενή επαφή με όλες τις αρμόδιες αρχές και κάνουμε ό, τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2020 θα γίνει! Ας είμαστε αισιόδοξοι – έχουμε 2 μήνες ακόμη.  Είμαστε ενθουσιασμένοι για να παρουσιάσουμε όσα σχεδιάσαμε στους επικεφαλής των αντιπροσωπειών των 41 χωρών που συμμετέχουν στην Eurovision 2020. Μερικοί από αυτούς συμμετείχαν διαδικτυακά, οι περισσότεροι από αυτούς είναι εδώ μαζί μας στο #Rotterdam!

Sietse Bakker.

Τη δήλωση του συνόδευσε και μια φωτογραφία από την συνάντηση:

 

Οι δηλώσεις του παραγωγού της Eurovision 2020 πρακτικά σημαίνουν ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή όλα ακολουθούν κανονικά τον προγραμματισμό και κανένα μέτρο δεν πρόκειται να παρθεί. Όσα δε κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για ματαίωση του διαγωνισμού ή πραγματοποιήση του κεκλεισμένων των θυρών διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Ο χρόνος και οι αρμόδιες αρχές θα υπαγορεύσουν την ανάγκη για λήψη μέτρων, όταν και αν κριθεί αναγκαίο.

Απουσίες στην συνάντηση των αρχηγών αποστολών

Σας υπενθυμίζουμε ότι εκτός της αρχηγού αποστολής της Ελλάδας, από την σημερινή συνάντηση, θα απουσιάζουν όπως έχουν ανακοινώσει οι αρχηγοί των αποστολών της Σουηδίας, Φινλανδίας και Ισραήλ. Από τα κεντρικά γραφεία της EBU στην Γενεύη θα λάβει μέρος στην συνάντηση ο Jon Ola Sand, αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη της ένωσης, αφού ένα κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε σε υπάλληλο του οργανισμού, έθεσε σε καραντίνα όλους τους εργαζόμενους.

Με αγωνία αναμένουμε τις τυχόν ανακοινώσεις της σημερινής συνάντησης, κύριο θέμα της οποίας φυσικά θα είναι και η επίσημη κατάθεση των 41 συμμετοχών στην EBU για τον φετινό διαγωνισμό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *