Αυστραλία: Η Montaigne επιβεβαιώθηκε και για την Eurovision 2021!

Μια είδηση που δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο και προέρχεται από την δημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας, SBS. H Montaigne που κάποιους μήνες νωρίτερα είχε κερδίσει τον εθνικό τελικό της χώρας, Australia Decides, επιβεβαιώθηκε και για την Eurovision 2021.

Η Montaigne σε δηλώσεις της στα κοινωνικά της δίκτυα είχε εκφράσει την επιθυμία της να εκπροσωπήσει την χώρα της στην Eurovision 2021, μετά την ακύρωση του φετινού διαγωνισμού. Το SBS έκανε πράξη της επιθυμία της και έτσι θα δούμε την Montaigne να εκπληρώνει το όνειρο της το 2021, μετά την αναγκαστική ακύρωση του φέτος.

Το Australia Decides δεν σταματά, καθώς όπως δήλωσε ο αρχηγός αποστολής της Αυστραλίας στον διαγωνισμό, Josh Martin, το 2022 θα επιστρέψει ως μέθοδος για την επιλογή της συμμετοχής της χώρας στην Eurovision.

Η παραπάνω είδηση φυσικά σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε ένα χρόνο (και κάτι), για την πιθανή επιστροφή της Dami Im στην σκηνή του διαγωνισμού. Όπως είχε δηλώσει η ίδια στο Australia Decides 2020, όπου εμφανίστηκε ως guest, θα κατέθετε συμμετοχή στον εθνικό τελικό της επόμενης χρονιάς. Η απευθείας όμως ανάθεση στην Montaigne σημαίνει ότι αυτό θα είναι εφικτό πλέον το 2022.

Η Αυστραλία είναι η 13η χώρα που επιλέγει να εκπροσωπηθεί στην Eurovision 2021 με τον ίδιο καλλιτέχνη που είχε επιλέξει στον φετινό διαγωνισμό.

Το τραγούδι με το οποίο η Αυστραλία θα εκπροσωπούνταν στην Eurovision 2020 ήταν το Don’t Break Me:

https://www.youtube.com/watch?v=gr-wWxu4974

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *