Αυστραλία: Μία εβδομάδα γεμάτη Eurovision!

Ενώ η Eurovision 2020 ακυρώθηκε, οι θαυμαστές στην Αυστραλία θα έχουν ακόμα την ευκαιρία να ζήσουν φέτος Eurovision στιγμές. Το SBS ανακοίνωσε το πρόγραμμά με τις εναλλακτικές εκπομπές της Eurovision , συμπεριλαμβανομένου και του Eurovision 2020: Big Night In!

Το SBS προσφέρει στους Αυστραλούς οπαδούς της Eurovision  μια πλήρη εβδομάδα με προγράμματα της Eurovision, συμπεριλαμβανομένης της εναλλακτικής εκπομπής της EBU Eurovision: Europe Shine a Light. Αλλά το SBS θα παράγει επίσης και τη δική του εκπομπή, Eurovision 2020: Big Night In! που θα μεταδοθεί το Σάββατο, 16 Μαΐου,

Λόγω των διαφορών στη ζώνη ώρας, η Αυστραλία δεν θα μεταδώσει το Europe Shine a Light μέχρι την Κυριακή της Αυστραλίας.

Τη βραδιά όμως του Σαββάτου 16 Μαίου στο Eurovision 2020: Big Night In, που θα παρουσιάσουν θα οι σχολιαστές της Αυστραλίας  και παρουσιαστές του εθνικού τελικού Myf Warhurst και Joel Creasey, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Montaigne, η οποία θα παρουσιάσει το “Don’t Break Me” που θα εκπροσωπούσε τη χώρα στο Ρότερνταμ, με τον τρόπο που θα το ερμήνευε στην σκηνή του Ahoy Arena.

Οι Αυστραλοί οπαδοί θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ψηφίσουν για τα αγαπημένα τους τραγούδια από την Eurovision 2020. To SBS θα διεξάγει μια ψηφοφορία για τους οπαδούς προκειμένου να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους. Η ψηφοφορία είναι ανοιχτή από τώρα στο SBS και θα διαρκέσει έως τις 3 Μαΐου. Τα αποτελέσματα θα αποκαλυφθούν καθ ‘όλη τη διάρκεια του Big Night In.

Ψηφίστε ΕΔΩ

Μια εβδομάδα γεμάτη δράση Eurovision

Το SBS δίνει στους Αυστραλούς οπαδούς μια γερή εβδομάδα Eurovision. Η δράση ξεκινά την Κυριακή 10 Μαρτίου με το Road to Eurovision 2020. Η εκπομπή θα γιορτάσει τη μακρά ιστορία της Eurovision και θα παρουσιάσει  αστέρια της Eurovision, όπως οι Sergey Lazarev, Dana International, Netta και Johnny Logan.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, το SBS θα προβάλλει τις πέντε προηγούμενες εκδόσεις της Eurovision στις οποίες συμμετείχε η Αυστραλία. Από Δευτέρα 11 Μαΐου έως Παρασκευή 15 Μαΐου, οι θαυμαστές θα μπορούν να ξαναζήσουν τις στιγμές της Eurovision των Guy Sebastian, Dami Im, Isaiah Firebrace, Jessica Mauboy και Kate Miller-Heidke.

Μετά το Eurovision 2020: Big Night In!, Το SBS θα συνεχίσει να γιορτάζει τη νύχτα με τις κορυφαίες 40 αντιπαραθέσεις της Eurovision και τα μυστικά της Eurovision.

Την Κυριακή το απόγευμα, η Αυστραλία θα μεταδώσει το Eurovision: Europe Shine a Light, το οποίο θα τιμήσει τα τραγούδια της Eurovision 2020.

Ο Εκτελεστικός Εκτελεστής του SBS και ο νέος επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Αυστραλίας Josh Martin ήταν ενθουσιασμένος για τα γεγονότα, λέγοντας: «Η Eurovision γεννήθηκε ως ιδέα να βοηθήσει να ενώσει τους ανθρώπους μετά από μια περίοδο αναταραχών και αστάθειας. Το 2020, το SBS είναι απίστευτα υπερήφανο καλύπτοντας το κενό που απομένει από την ακύρωση του φετινού διαγωνισμού στο Ρότερνταμ, με ένα δίκτυο εκδήλωσης που υπερασπίζεται τον ίδιο στόχο. ”

Αυστραλία: Εναλλακτικές εκπομπές Eurovision 2020

Όλες οι ώρες είναι στην Αυστραλιανή Τυπική Ώρα – GMT + 10.

Κυριακή 10 Μαΐου: Road to Eurovision 2020 (20:30 στο SBS Viceland)
Δευτέρα 11 Μαΐου: Διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision 2015 (13:30 στο SBS)
Τρίτη 12 Μαΐου: Διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision 2016 (13:30 στο SBS)
Τετάρτη 13 Μαΐου: Διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision 2017 (13:30 στο SBS)
Πέμπτη 14 Μαΐου: Διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision 2018 (13:30 στο SBS)
Παρασκευή 15 Μαΐου: Διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision 2019 (13:15 στο SBS)
Σάββατο 16 Μαΐου: Eurovision 2020: Big Night In! (19:30 στο SBS)
Σάββατο 16 Μαΐου: Κορυφαίες 40 αντιπαραθέσεις της Eurovision (22:30 στο SBS)
Κυριακή 17 Μαΐου: Μυστικά της Eurovision (00:30 στο SBS)
Κυριακή 17 Μαΐου: Eurovision: Europe Shine a Light (20:30 στο SBS)

 

Τι σκέφτεστε; Θα ψηφίσετε στη δημοσκόπηση Big Night In; Για ποιες εκπομπές θα συντονιστείτε; Πείτε μας τις σκέψεις σας παρακάτω!

 

Πηγή:wiwibloggs.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *