Γερμανία: Η τελική εκδοχή του Violent Thing | Το πρόγραμμα για την εναλλακτική Eurovision 2020!

Ο Ben Dolic κυκλοφόρησε την εκδοχή του Violent Thing, με την οποία και θα διαγωνίζονταν στην σκηνή του Ahoy Arena, στην Eurovision 2020, ενώ και η γερμανική δημόσια τηλεόραση αποκάλυψε τα πλάνα της για τα προγράμματα που θα μεταδώσει σχετικά με τον διαγωνισμό.

Η τελική εκδοχή του Violent Thing

Μπορείτε να ακούσετε το Violent Thing έτσι όπως θα συμμετείχε στην Eurovision 2020 στον σύνδεσμο παρακάτω:

Το πρόγραμμα της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης για την εβδομάδα της Eurovision

Στις 9 Μαίου το κανάλι One, που είναι μέλος του δικτύου ARD, θα μεταδώσει τα 41 video clip του φετίνου διαγωνισμού. Στην εκπομπή αυτή που θα ονομάζεται World Wide Wohnzimmer, το γερμανικό κοινό θα μπορεί να ψηφίσει μέσω sms και τηλεφωνικών κλήσεων τα τραγούδια (πλην του γερμανικού), όπως και η 100μελης επιτροπή που επέλεξε την φετινή συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό, προκειμένου να επιλεγούν τα 10 καλύτερα. Παρουσιαστές αυτής της εκπομπής θα είναι οι YouTubers Dennis και Benni Wolther.

Στις 16 Μαίου στο βασικό κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης, ARD, θα παρακολουθήσουμε τον τελικό αυτής της γερμανικής εναλλακτικής Eurovision. Tα 10 τραγούδια που θα έχουν ψηφιστεί στον ημιτελικό της προηγούμενης εβδομάδας θα διαγωνισθούν για την νίκη και το 12αρι της Γερμανίας. Στην ίδια εκπομπή ο Ben Dolic θα ερμηνεύσει ζωντανά το Violent Thing έτσι ακριβώς όπως θα το παρουσίαζε στην Eurovision 2020.

Aμέσως μετά το τέλος αυτής της εκπομπής, το ARD θα μεταδώσει το Europe Shine A Light, την ειδική εκπομπή της EBU, που θα προβληθεί σε 45 χώρες.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *