Δημήτρης Κοντόπουλος, Φωκάς Ευαγγελινός, Σάκης Ρουβάς και Ηλίας Κοκοτός εύχονται χρόνια πολλά στον Philipp Kirkorov!

Μια παρέα που έχει γράψει την δική της ιστορία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision τα 15 τελευταία χρόνια και δεν χάνει την ευκαιρία να βρίσκεται μαζί, θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά με έναν ιδιαίτερο τρόπο σε ένα μέλος της. Μπορεί τώρα όλοι τους να είναι μακρυά εξαιτίας του κορωνοιού, αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να στείλουν τις ευχές τους και να τραγουδήσουν: Happy Birthday!, στην ψυχή ίσως αυτής της παρέας, τον Philipp Kirkorov, που σήμερα έχει γεννέθλια!

Χωρίς αμφιβολία, ο Philipp Kirkorov είναι η Eurovision στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης. Είναι αυτός που με την δημοφιλία του, τις δημόσιες σχέσεις του και το ιδιαίτερο στυλ του, έχει ανεβάσει το ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό στις χώρες αυτές, κάνοντας τις να πρωταγωνιστούν.

Σήμερα ο Philipp Kirkorov, κλείνει τα 53 του χρόνια. Γεννήθηκε στη Βάρνα της Βουλγαρίας, αφού ο πατέρας του είναι Βούλγαρος, αρμενικής καταγωγής, ενώ η μητέρα του είναι Ρωσίδα. Είναι ο Ρώσος καλλιτέχνης με τις περισσότερες πωλήσεις τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ το 1995 εκπροσώπησε την χώρα του στον διαγωνισμό της Eurovision, καταλαμβάνοντας την 17η θέση με το τραγούδι,  Kolybelnaya dlya vulkana.

Από το 2007 ξεκινά την συνεργασία του με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, φτιάχνοντας την Dream Team της Eurovision όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς. Έκτοτε έχουν εκπροσωπήσει διάφορες χώρες, όπως η Ρωσία, η Ουκρανία, η Μολδαβία, το Αζερμπαιτζάν, η Λευκορωσία κ.α. Οι συμμετοχές τους πάντοτε κατέληγαν στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας.

Η σχέση τους όμως πέρα απο επαγγελματική κατέληξε σε μια στενή προσωπική, φιλική σχέση. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Δημήτρης Κοντόπουλος, με τον Φωκά Ευαγγελινό και τον Ηλία Κοκοτό, ταξιδεύουν στην Μόσχα, για να βρεθούν με τον Philipp Kirkorov, την Ani Lorak ή τον Sergey Lazarev, ενώ αντίστοιχα πολλές φορές και ο Philipp Kirkorov επισκέπτεται την πατρίδα μας, για να βρεθεί κοντά στους Έλληνες φίλους του.

dream team

Με αφορμή λοιπόν τα γεννέθλια του Philipp Kirkorov, οι Δημήτρης Κοντόπουλος, Φωκάς Ευαγγελινός, Ηλίας Κοκοτός, Σάκης Ρουβάς και η ισραηλινή τραγουδιστρία, Nicol Raidman, έστειλαν τις διαδικτυακες τους ευχές στον Philipp Kirkorov, ενώ του τραγούδησαν και το Happy Birthday!

Χρόνια πολλά και από εμάς σε έναν πραγματικό fan του διαγωνισμού, εκτός φυσικά από έναν άψογο επαγγελματία!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *