Ελλάδα: Η δημόσια τηλεόραση της Ολλανδίας αποκαλύπτει πλάνα από τις πρόβες της Stefania με τον Φωκά!

Η Stefania πρωταγωνιστεί σε ένα ντοκιμαντέρ που πραγματοποιεί η δημόσια τηλεόραση της Ολλανδίας, με διάσημους εφήβους, όπου παρακολουθούν τη ζωή τους. Στα πλαίσια λοιπόν αυτού του ντοκιμαντέρ, προφανώς και η κάμερα που την ακολουθεί, έχει αποτυπώσει και σημαντικές στιγμές από την προετοιμασία της Stefania για την Eurovision 2020, που τελικά ακυρώθηκε. Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε σήμερα βλέπουμε και απόσπασμα από τις πρόβες που πραγματοποίησε με τον Φωκά για την σκηνική εμφάνιση του SUPERG!RL.

Δείτε από το 6,50 και μετά:

Στην ίδια εκπομπή είδαμε και την στιγμή ανακοίνωσης στην Stefania, από τον μάνατζερ της ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2020:

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός και όλη η ομάδα της  Stefania είχε από πολύ νωρίς συλλάβει της φετινής σκηνικής μας παρουσίασης και την είχε κατοχυρώσει στην EBU, από τον Φεβρουάριο ακόμα. Δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ όσα είχε σχεδιάσει ακριβώς ο Φωκάς για το SUPERG!RL, αν και εφόσον φυσικά το τραγούδι του 2021 το επιτρέψει, ίσως δούμε στοιχεία του φετινού μας concept στην επόμενη μας συμμετοχή.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

1 reply
  1. gogos
    gogos says:

    Πραγματικά είναι κρίμα που δε θα απολαύσουμε αυτή τη συμμετοχή επι σκηνής! Μακάρι του χρόνου να έχουμε ανάλογο ή και καλύτερο τραγούδι, από τους σπουδαίους φετινούς συντελεστές!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *