Ιταλία: Ο Amadeus καλλιτεχνικός διευθυντής και παρουσιαστής του Sanremo 2021!

Μπορεί η Ιταλία να είναι η χώρα που επλήγη περισσότερο από τον κορωνοιό στην Ευρώπη, αλλά σιγά σιγά τα πράγματα βελτιώνονται και φαίνεται όλοι να σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα, γιατί ως γνωστό η ζωή κυλάει και τίποτα απολύτως, ακόμα και μια πανδημία δεν σταματάει δια παντός την ροή των πραγμάτων. Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Amadeus, που ήταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής και παρουσιαστής του φετινού φεστιβάλ του Sanremo, αποκάλυψε ότι θα είναι σε αυτή τη θέση και την επόμενη χρονιά.

Ο Amadeus , προσκεκλημένος στο Domenica In , εμμέσως πλην σαφώς δήλωσε ότι θα βρεθεί ξανά στο τιμόνι του Φεστιβάλ Sanremo το 2021.

Κάποτε σε μια συνέντευξη είπα ότι στο πρώτο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο δεν λές ποτέ όχι, ενώ στο δεύτερο λές “θα το σκεφτώ”. Αυτό όμως του 2021, δεν θα είναι το δεύτερο Sanremo μου, αλλά το πρώτο Φεστιβάλ μετά τον κορωνοιό…

Amadeus

Την είδηση επιβεβαίωσε με τον τρόπο της και η σύζυγος του Amadeus, Giovanna Civitillo, η οποία ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα ο σύζυγός της είναι απασχολημένος αρκετά, σε τηλεφωνικές κλήσεις και συζητήσεις, χωρίς όμως να αποκαλύψει περί τίνος πρόκειται.

Αυτές τις μέρες τον βλέπω απασχολημένο σε συναντήσεις, κλήσεις, αλλά δεν ξέρω τι είναι …

Giovanna Civitillo

Δεν προκαλεί φυσικά εντύπωση ότι η RAI εμπιστεύεται τον Amadeus για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή και παρουσιαστή του Sanremo, αφού φέτος το φεστιβάλ σημείωσε κατά μ.ο., ποσοστό τηλεθέασης 54,78%, η μεγαλύτερη τηλεθέαση που σημειώθηκε από το 1999!

Φυσικά μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημο για το Sanremo 2021, αφού άγνωστη είναι η πορεία της πανδημίας μέχρι την επόμενη χρονιά και πως αυτή θα επηρεάζει ακόμα και τότε, τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Σας υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα υπήρξαν δημοσιεύματα, σύμφωνα μς τα οποία προτάθηκε τόσο η μεταφορά του Sanremo 2021 σε άλλο χώρο, όσο και η πραγματοποίηση του δύο μήνες αργότερα από την συνήθη ημερομηνία διεξαγωγής του (Φεβρουάριος 2021).

Θα θέλατε τον Amadeus παρουσιαστή και καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ του Sanremo και την επόμενη χρονιά;

Πηγή: eurofestivalnews
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *