Ολλανδία: Παρουσιάστηκαν τα προγράμματα της Eurovision για τον Μάιο!

Mετά την άνευ προηγουμένου ακύρωση του 65ου Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ λόγω της παγκόσμιας πανδημίας COVID-19, πολλές χώρες έχουν παρουσιάσει τα εναλλακτικά σχέδια και το πρόγραμμά τους για να αντικαταστήσουν την ακυρωμένη εκδήλωση. Ο ολλανδικός εθνικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός, AVROTROS, παρουσίασε το εναλλακτικό πρόγραμμα της Eurovision για τον Μάιο.

Το ολλανδικό κοινό θα μπορεί να απολαύσει μερικές επιπλέον εκπομπές εκτός από την εναλλακτική ειδική εκπομπή της Eurovision που παράγεται από ολλανδικούς δημόσιους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς NPO, NOS και AVROTROS.

Best Singers Song Contest

Οι οπαδοί της Eurovision μπορούν να απολαύσουν μια ολοκαίνουργια δόση των Best Eurovision Singers. Υπό την εμπνευσμένη ηγεσία της Edsilia Rombley (1998/2007), γνωστοί συμμετέχοντες, όλοι με μεγάλη αγάπη για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, θα τραγουδήσουν μια γνωστή ολλανδική συμμετοχή στην Eurovision με τον δικό τους τρόπο. Οι διαγωνισμοί τραγουδιού με τους καλύτερους τραγουδιστές θα περιλαμβάνουν τους Lenny Kuhr (1969), Maribelle (1984), Franklin Brown (1996), René Froger (2009), Kim-Lian van der Meij, Thomas Berge και Emma Heesters.

Road to Victory

Πώς κέρδισαν τελικά οι Κάτω Χώρες τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision πέρυσι μετά από 44 χρόνια; Πώς χρησιμεύουν οι Ολλανδοί ως πρότυπο για άλλες χώρες σήμερα, αν και δεν είχαν προκριθεί στον Τελικό για πολλά χρόνια;

Ο Cornald Maas θα εξερευνήσει τα αρχεία και θα αποκαλύψει αποκλειστικά πλάνα από τα παρασκήνια με τους Duncan Laurence και The Common Linnets σε ένα ειδικό ντοκιμαντέρ για την Ολλανδία και τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Το ντοκιμαντέρ θα μας οδηγήσει πίσω στο χρόνο και στο δρόμο προς την 5η νίκη της Ολλανδικής Eurovision. Ο Μάας θα μιλήσει με πρώην εκπροσώπους της Ολλανδικής Eurovision που άφησαν το σημάδι τους και έγραψαν τι όνομα τους στην ιστορία της Eurovision της χώρας: Ilse DeLange, Ruth Jacott, Duncan Laurence, Edsilia Rombley και Getty Kasper.

Eurovision: Europe Shine A Light

Οι 41 καλλιτέχνες που είχαν οριστεί να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ θα τεθούν στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια αυτής της ειδικής εκπομπής αντικατάστασης του Διαγωνισμού, Eurovision: Europe Shine A Light.

Αποσπάσματα αντίστοιχων τραγουδιών τους θα προβληθούν στην Ευρώπη και μαζί θα φέρουν μια ειδική εκτέλεση μιας προηγούμενης επιτυχίας της Eurovision.

Δημοφιλείς πρώην συμμετοχές της Eurovision θα παρουσιάσουν παλαιότερα τραγούδια από τις χώρες καταγωγής τους. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί σε εκείνους που πλήττονται από την παγκόσμια πανδημία COVID-19. Η ζωντανή εκπομπή θα φιλοξενηθεί από τους Chantal Janzen, Edsilia Rombley και Jan Smit. Ο Ολλανδός  Mr.Eurovision, Cornald Maas θα είναι ο σχολιαστής του ολλανδικού κοινού.

Η εκπομπή θα είναι συμπαραγωγή των NOS, AVROTROS και NOS και θα μεταδοθεί σε 45 χώρες στις 21:00 CET το Σάββατο 16 Μαΐου.

 

O Duncan Laurence έφερε τη νίκη στην Ολλανδία μετά από 44 ολόκληρα χρόνια.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *