Ο Σάκης Ρουβάς με την Stefania ερμηνεύουν ζωντανά το This Is Our Night, στις Q Sessions του Δημήτρη Κοντόπουλου!

Οι Q Sessions του Δημήτρη Κοντόπουλου, μετά από μία μικρή ανάπαυλα λόγω του Πάσχα, συνεχίζονται! Αύριο Κυριακή (26/4), θα δούμε τον Σάκη Ρουβά, μαζί με την Stefania να ερμηνεύουν το This Is Our Night! Την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2009, που κατέκτησε την έβδομη θέση και έγραψε φυσικά ο Δημήτρης Κοντόπουλος!

Οι Q Sessions, είναι διαδικτυακές συναυλίες, που μεταδίδονται μέσα από το προφίλ του Δημήτρη Κοντόπουλου στο Instagram, με αγαπημένους καλλιτέχνες που έχει συνεργασθεί στο παρελθόν. Ήδη είχαμε την ευκαιρία να δούμε την Stefania, την Καλομοίρα, την Demy, την Ηρώ, τον Sergey Lazarev, τον Γιάννη Βαρδή, την Έλενα Παπαρίζου, τον Σάκη Ρουβά αλλά και άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες, με τους οποίους ο Έλληνας δημιουργούς έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες.

Δείτε όλες τις Q Sessions ΕΔΩ

Αύριο λοιπόν, Κυριακή – 26/4, θα δούμε τον Σάκη Ρουβά, μαζί με την εκπρόσωπο μας στην Eurovision 2021, Stefania, να ερμηνεύουν ζωντανά στις Q Sessions, το This Is Our Night. Έτσι η Stefania μετά το SUPERG!RL, αλλά και το Shady Lady, που ερμήνευσε μαζί με την Καλομοίρα, θα τραγουδήσει μία ακόμα Eurovision επιτυχία του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *