Ο Sandro και η Inis Neziri τραγουδούν το Hold Me στις Q Sessions του Δημήτρη Κοντόπουλου!

Ο Sandro και η Inis Neziri τραγούδησαν σήμερα στις Q Sessions του Δημήτρη Κοντόπουλου το Hold Me. Η συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν το 2013 που κατέκτησε τη 2η θέση αναβίωσε σε ντουέτο αυτή τη φορά, σε μια πολύ όμορφη live acoustic εκδοχή.

Οι Q Sessions είναι διαδικτυακές συναυλίες, που μεταδίδονται μέσα από το προφίλ του Δημήτρη Κοντόπουλου στο Instagram, με αγαπημένους καλλιτέχνες που έχει συνεργασθεί στο παρελθόν. Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν κάνει την εμφάνισή τους είναι και διάφοροι Eurostars. Η Stefania, η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, η Καλομοίρα, ο Sergey Lazarev είναι κάποια από τα ονόματα που έχουν ερμηνεύσει διάφορες επιτυχίες της Eurovision στις Q Sessions.

Σήμερα ήταν η σειρά του φετινού εκπροσώπου της Κύπρου, Sandro Nicolas να τραγουδήσει το Hold Me από κοινού με την αλβανικής καταγωγής Inis Neziri. Sandro και Inis Neziri είχαν διαγωνιστεί τον περασμένο Σεπτέμβριο στο φεστιβάλ τραγουδιού New Wave που έγινε στο Σότσι της Ρωσίας. Η Inis είχε αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια του New Wave το 2019, ενώ ο Sandro κατέλαβε την 5η θέση.

Μπορείτε να ακούσετε το Hold Me σε ερμηνεία Sandro και Inis Neziri παρακάτω:

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *