Τα παραγιουροβιζιονικά: Τρίτη, 7 Απριλίου!

Μια νέα στήλη εγκαινιάζουμε σήμερα στο Eurovision Fun, “τα παραγιουβιζιονικά”, τα οποία και ευελπιστούμε ότι θα αγαπήσετε. Με μια πιο χιουμοριστική διάθεση, με στόχο να σχολιάσουμε πιο ελεύθερα, ακόμα και ειδήσεις που ίσως σε τυπικά άρθρα να μην τολμούσαμε ή να μην άξιζε να αναφέρουμε. Η στήλη των παραγιουροβιζιονικών, θα έχει τη δομή των παραπολιτικών στις εφημερίδες, εξού και η μορφή τους, αλλά και ο τίτλος τους φυσικά. Ξεκινάμε λοιπόν!

  • Αρνητικά σχόλια σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα συγκεντρώνει η πρωτοβουλία της EBU να πραγματοποιήσει το Europe Shine A Light χωρίς διαγωνιστικό μέρος και με τους 41 φετινούς συμμετέχοντες να ερμηνεύουν μαζί το εμβληματικό μεν, αλλά λίγο κλισέ πλέον, Love Shine A Light.
  • Βέβαια όπως μαθαίνω η EBU έχει και άλλα βέλη στη φαρέτρα της. Εκτός από τους φετινούς διαγωνιζόμενους θα έχει και καλεσμένους κάποιους πρώην eurostars, που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στον θεσμό. Θα τους αποκαλεί Eurovision Heroes!
  • Ελληνικό ενδιαφέρον υπάρχει για τους Eurovision Heroes…μην ρωτάτε περισσότερα, αυτό μπορώ να πω μέχρι στιγμής.
  • Η ΕΡΤ πάλι από την μία βλέπει πολύ θετικά το Eurovision Shine A Light, αλλά δεν θέλει να ανακοινώσει ακόμα ότι θα μεταδώσει το πρόγραμμα, φοβούμενη τις αντιδράσεις από το κλίμα των ημερών.
  • Εκτός όμως από το Europe Shine A Light και εφόσον η κατάσταση με την πανδημία παραμείνει σε ελέγξιμα επίπεδα την εβδομάδα του διαγωνισμού ίσως δούμε από την συχνότητα της ΕΡΤ και παλαιότερους διαγωνισμούς, ακριβώς όπως και άλλες δημόσιες ραδιοτηλεοράσεις έχουν ανακοινώσει.
  • Πολύ θετικές εντυπώσεις έχουν αφήσει τα Q Sessions που πραγματοποιεί ο Δημήτρης Κοντόπουλος στο προφίλ του στο Instagram με καλλιτέχνες που έχει συνεργασθεί στο παρελθόν.
  • Τις επόμενες ημέρες θα δούμε τον Sergey Lazarev σόλο, αλλά και σε ένα αγαπημένο ντουέτο που απολαύσαμε στα βραβεία MAD.
  • Εκτός όμως από τον Sergey θα δούμε ξανά την Stefania, επίσης σε ντουέτο, που όχι απλώς θα συζητηθεί, αλλά νομίζω θα γίνει το θέμα συζήτησης τόσο εντός, όσο και εκτός Eurovision Bubble!
  • Και επειδή αναφέρθηκα στην Stefania, στο τρίτο επεισόδιο των Eurovision Home Concerts θα την δούμε να ερμηνεύει ζωντανά το SUPERG!RL, αλλά και μια διασκευή από τα 65 χρόνια ιστορίας του διαγωνισμού. Μαθαίνω ότι τα δύο υποψήφια τραγούδια στα οποία θα κληθούμε να ψηφίσουμε για την διασκευή, είναι δύο νικητήριες συμμετοχές – όχι ελληνική.

Μείνετε σπίτι. Μείνετε ασφαλείς! Ραντεβού στα επόμενα παραγιουροβιζιονικά!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν μεταδοθούν οι παλαιότερες χρονιές θα είναι την εβδομάδα της Γιουροβίζιον και θα είναι ενας τελικός κάθε ημέρα;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *