Βουλγαρία: Η Poli Genova αποκάλυψε τη 2η επιλογή της για το 2016!

Πρόκειται για το τραγούδι που η Destiny Chukunyere πρότεινε στη Μάλτα για τη Eurovision 2020 – αλλά οι fan του διαγωνισμού θα μπορούσαν να το έχουν ακούσει στην στη σκηνή τς Eurovision τέσσερα χρόνια νωρίτερα. Η Βουλγάρα star και δύο φορές εκπρόσωπος της χώρας Poli Genova, αποκάλυψε ότι μια πρώιμη εκδοχή του τραγουδιού της Destiny, το All Of My Love,  ήταν η δεύτερη επιλογή της για τη Eurovision 2016.

Η Poli μοιράστηκε το συγκεκριμένο τραγούδι με τους followers της, σε μια ζωντανή συνομιλία στο Instagram. Μίλησε μάλιστα και με τη την εκπρόσωπο της Φινλανδίας στη Eurovision του 2013, Krista Siegfrids, που δοκίμασε επίσης τη φετινή συμμετοχή της Μάλτας.

H Poli τότε ανέφερε πως: “Υπάρχει μια μεγάλη ιστορία πίσω από αυτό. Είμαι συνδεδεμένη με αυτό. Πρόκειται για τη συγγραφή της χορωδίας. ”

Στη συνέχεια μίλησε για την ιστορία, λέγοντας στην Krista: “Η χορωδία του τραγουδιού, υποτίθεται ότι θα ήταν η δεύτερη επιλογή μου για τη Eurovision 2016, αλλά με διαφορετικούς στίχους. Και είμαι πραγματικά μέρος της συγγραφής των στίχων. Νομίζω όμως ότι οι άλλοι το ξέχασαν αυτό, οπότε ευτυχώς!”

Αλλά η Poli δεν είχε τίποτε άλλο παρά επαίνους για την τραγουδίστρια που κατέληξε με την τελική έκδοση του τραγουδιού της Destiny Chunkyere. Υποστήριξε το αστέρι της Μάλτας, λέγοντας “Συγχαρητήρια για τον υπέροχη καλλιτέχνη Destiny Chukunyere, η οποία στην πραγματικότητα κέρδισε στη Βουλγαρία το 2015 – την Junior Eurovision που παρουσίασα εδώ. Είναι μια υπέροχη κοπέλα και ελπίζω ότι το τραγούδι θα έχει επιτυχία, αν και αυτό δεν πρόκειται να είναι πλέον στον διαγωνισμό της Eurovision. ”

 

Η εξέλιξη του “All Of My Love”

Το τραγούδι πέρασε μερικές αλλαγές από το 2016 έως το 2020. Τον περασμένο μήνα, η Ελβετίδα Bernarda Brunovic, που γεννήθηκε στην Κροατία, αποκάλυψε ότι είχε αρχικά υποβάλει την έκδοση της “All of My Love” στον εθνικό τελικό ης Κροατίας.

Η Bernarda συνέβαλε στη δημιουργία του τραγουδιού συνεργαζόμενη με τον  Βουλγαρο-αυστριακό μαέστροBorislav Milanov. Ενώ η νέα τους έκδοση του τραγουδιού δεν έγινε αποδεκτή για το Dora 2020, το τραγούδι είχε ακόμα ένα μέλλον.

Αφού άκουσε ότι η Μάλτα αναζητούσε ένα τραγούδι για τη Destiny, ο Boris υπέβαλε το τραγούδι. Η Bernarda εξήγησε: «Πέρασαν λίγες μέρες και ο Boris μου τηλεφώνησε πάλι. Τι καλά νέα! Όλοι ήταν ευχαριστημένοι με το τραγούδι. Είχαν ακόμα μερικές ιδέες για μερικές λεπτομέρειες στη ρύθμιση, για να κάνουν το τραγούδι να ταιριάζει ακόμη περισσότερο στη Destiny “.

Οι τελικοί συνθέτες για το “All of My Love” είναι η Bernarda Brunovic, ο Borislav Milanov, ο Sebastian Arman, ο Dag Lundberg, ο Joacim Persson και ο Cesár Sampson.

Αν και η Poli Genova δεν επέλεξε την πρόωρη έκδοση του “All of My Love” για την επιστροφή της στο Eurovision 2016, όπως αποδείχτηκε δεν έκανε λανθασμένη επιλογή. Η συμμετοχή της If Love Was A Crime διέγραψε εξαιρετική πορεία φτάνοντας την τέταρτη θέση στον τελικό της Στοκχόλμης, το 2016.

 

Πηγή: wiwbloggs.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *