Γαλλία: Ακούστε την τελική εκδοχή του “Mon Alliée” | Δείτε το video clip!

Η Eurovision 2020 μπορεί να ακυρώθηκε, ωστόσο αυτό δεν έχει πτοήσει πολλούς καλλιτέχνες να παρουσιάσουν μια διαφορετική εκδοχή των τραγουδιών τους.

O Tom Leeb, που θα εκπροσωπούσε φέτος τη Γαλλία στον 65ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού, ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο YouTube, τη γαλλική έκδοση του The Best In Me, με τίτλο Mon Alliée. Στην ουσία πρόκειται για ένα τραγούδι με αγγλικούς και γαλλικούς στίχους που συνδυάζονται υπό τη μελωδία του αρχικού τραγουδιού.

Οι εξελίξεις όσον αφορά τη Eurovision 2021, δεν ευνοούν όμως τον Tom Leeb, ώστε να τον δούμε τελικά στη σκηνή της Eurovision. Όπως τόνισε ο Stéphane Chiffre, ο πρόεδρος της Eurofans France, η χαμηλή ανταπόκριση του κόσμου τόσο στο κοινό όσο και στα γραφεία στοιχημάτων είχε απογοητεύσει την χώρα που είδε την ακύρωση της διοργάνωσης στο Ρότερνταμ ως μια πλήρη ανακούφιση. Τόνισε δε, πως εφόσον ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία επιλογής, η France Television θα ξεκινήσει την αναζήτηση ενός σωστότερου τραγουδιού και στην συνέχεια της κατάλληλης φωνής έτσι ώστε να καταλήξει στην επόμενη συμμετοχή της Γαλλίας.

Ο ίδιος μάλιστα συμπεραίνει πως το μόνο αβέβαιο είναι το κατα πόσο είναι πιθανό να εκπροσωπήσει και το 2021 την χώρα ο φετινός εκπρόσωπος, Tom Leeb.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2021

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *