Δανία: Μέσω του DMGP στην Eurovision 2021 | Οι Ben & Tan δεν θα συμμετάσχουν!

Η δημόσια τηλεόραση της Δανίας ανακοίνωσε ότι για την Eurovision 2021 θα επιλέξει μέσω του εθνικού της τελικού, DMGP. Μάλιστα παρά την επιθυμία των φετινών νικητών του DMGP, Ben & Tan, να τους δοθεί μία θέση στον εθνικό τελικό του 2021, αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί και έτσι όπως δήλωσαν οι δύο καλλιτέχνες δεν προτίθενται να διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Δανίας του χρόνου.

Μετά την μετάδοση του Europe Shine A Light θα αρχίσει ο προγραμματισμός του DMGP 2021, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ψυχαγωγικού προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης της Δανίας, Jan Lagermand Lundme.

Μέχρι στιγμής 14 χώρες έχουν επιβεβαιώσει ότι θα μεταδώσουν το Europe Shine A Light. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα που ετοιμάζει η EBU για τις 16 Μαίου, αλλά και τις προθέσεις της ΕΡΤ, μπορείτε να δείτε στο σχετικό μας άρθρο.

Οι Ben & Tan παρά το αρχικό τους ενδιαφέρον να διαγωνιστούν εκ νέου στο DMGP, τώρα δηλώνουν ότι δεν θα λάβουν μέρος του χρόνου.

Νοιώθω ότι θα πέρναμε την θέση κάποιου άλλου. Εξάλλου, εμείς προσπαθήσαμε τώρα είναι η ώρα κάποιος άλλος να κάνει αυτό το ταξίδι. Υπάρχει και το ρίσκο αν ξανα συμμετάσχουμε να χάσουμε και αυτό θα μείνει στη μνήμη όλων. Οπότε καλό είναι να μείνουμε με την φετινή μας νίκη και να επικεντρωθούμε τώρα στην μουσική μας.

Tan

Η Δανία προστίθεται στις υπόλοιπες σκανδιναβικές χώρες (Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία), αλλά και την Εσθονία, που ήδη έχουν ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσουν κανονικά το 2021 τις εθνικές τους επιλογές και δεν θα εκπροσωπηθούν από τον ίδιο καλλιτέχνη που είχαν επιλέξει φέτος.

Το τραγούδι με το οποίο θα συμμετείχαν οι Ben & Tan στον φετινό διαγωνισμό είναι το Yes:

https://www.youtube.com/watch?v=XQ5tMhQIp1E

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *