Ελλάδα: Η Έλενα Παπαρίζου στο Europe Shine A Light!

Μια ευχάριστη είδηση είδε σήμερα το πρωί το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο znews, ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανισθεί στο ειδικό σόου της EBU – Europe Shine A Light, που θα μεταδοθεί στις 16 Μαίου, στην θέση της Eurovision 2020 που ακυρώθηκε λόγω της εξάπλωσης του κορωνοιού.

Στο μη διαγωνιστικό αυτό πρόγραμμα, θα λάβουν μέρος και οι 41 καλλιτέχνες που θα διαγωνίζονταν στον φετινό διαγωνισμό, αφού από το σπίτι τους θα στείλουν το δικό τους μήνυμα, αλλά θα τραγουδήσουν και όλοι μαζί το Love Shine A Light, το τραγούδι που χάρισε στο Ηνωμένο Βασίλειο την τελευταία του νίκη, με τους Katrina & The Waves το 1997.

Εκτός όμως από τους 41 γιουρο-καλλιτέχνες του φετινού διαγωνισμού, η EBU έχει προσκαλέσει και κάποιους άλλους τραγουδιστές, που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στο διαγωνισμό. Τους αποκαλεί Eurovision Heroes. Ανάμεσα τους και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του znews είναι και η δική μας νικήτρια Έλενα Παπαρίζου, που θα εμφανισθεί σε σόου της EBU ξανά, μετά την τελευταία εμφάνιση της, στο επετειακό πρόγραμμα για τα 50 χρόνια του διαγωνισμού το 2005, Congratulations.

Έτσι εκτός φυσικά της Stefania, θα έχουμε διπλό ελληνικό ενδιαφέρον, με την παρουσία στο Europe Shine  A Light και της My Number One, Έλενας Παπαρίζου. Την εκπομπή αυτή θα μεταδώσουν οι δημόσιες τηλεοράσεις 45 χωρών, ανάμεσα τους φυσικά και η ΕΡΤ!

Update

Σε συνομιλία που είχαμε με την δισκογραφική εταιρεία της Έλενας Παπαρίζου, Minos- EMI, μας επιβεβαιώσαν την είδηση. Στο Europe Shine A Light, θα δούμε ένα βίντεο της αγαπημένης μας τραγουδίστριας, με ένα μικρό μήνυμα, αλλά και την ίδια να ερμηνεύει φυσικά το My Number One!

Παρακάτω δείτε την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο Congratulations, όπου κατάφερε να κερδίσει την τέταρτη θέση στα 50 χρόνια του διαγωνισμού:

Πηγή: znews
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *