Ελλάδα: Η ΕΡΤ θα μεταδώσει το Europe Shine A Light!

Η EBU ανακοίνωσε μέσω των κοινωνικών της μέσων δικτύωσης, αλλά και της ιστοσελίδας του διαγωνισμού, περισσότερες πληροφορίες για το μη διαγωνιστικό πρόγραμμα που πραγματοποιεί στην θέση της Eurovision 2020 που ακυρώθηκε λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας. Η ΕΡΤ, όπως σας είχαμε ενημερώσει είναι ανάμεσα στις δημόσιες τηλεόρασεις που θα μεταδώσουν το Europe Shine A Light.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Europe Shine A Light!

Μετά την ακύρωση του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2020, η EBU και η ολλανδική δημόσια τηλεόραση NPO, NOS και AVROTROS επιβεβαίωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν το Eurovision: Europe Shine A Light  και θα το μεταδώσουν μάλιστα στη θέση του μεγάλου τελικού το Σάββατο 16 Μαΐου στις 22.00 ώρα Ελλάδας.

Η εκπομπή θα τιμήσει και τις 41 συμμετέχουσες συμμετοχές σε μη ανταγωνιστική μορφή και θα προσφέρει διάφορες εκπλήξεις για τους τηλεθεατές στο σπίτι. Θα συγκεντρώσει επίσης τους καλλιτέχνες του 2020, από τις τοποθεσίες τους σε ολόκληρη την Ευρώπη, σε μια ενοποιητική παράσταση του Love Shine A Light της νικητήριας συμμετοχής της Eurovision 1997, από την Katrina and The Waves.

Ακριβώς όπως θα ήταν ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision, η παράσταση θα φιλοξενηθεί από τους ολλανδούς παρουσιαστές της Eurovision Chantal Janzen, Edsilia Rombley (Eurovision 1998 και 2007) και Jan Smit.

Επιπλέον η EBU καλεί τους θαυμαστές της Eurovision να σχηματίσουν μια τεράστια χορωδία και να τραγουδήσουν την νικητήρια συμμετοχή της Ιρλανδίας το 1980, What’s Another Year, του Johny Logan.

Οι χώρες που θα μεταδώσουν το Europe Shine A Light

Όλες οι χώρες και οι 41 δηλαδή που συμμετείχαν στην Eurovision 2020 θα μεταδώσουν το Europe Shine A Light. Επιπλέον θα το μεταδώσουν οι δημόσιες τηλεοράσεις της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, του Μαυροβουνίου, του Καζακστάν, και του Κοσόβου.

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι η ΕΡΤ θα μεταδώσει κανονικά το Europe Shine A Light, το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαίου. Αναμένουμε πλέον τους σχολιαστές της ελληνικής μετάδοσης. Την εκπομπή θα μεταδώσει και το ΡΙΚ στην Κύπρο.

Πηγή: Eurovision.tv
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *