Ελλάδα: Η Καλομοίρα δίνει το 12άρι της στην Stefania και στο SUPERG!RL!

Διάφορες διαδικτυακές ψηφοφορίες διενεργούνται αυτό το διάστημα με τις 41 συμμετοχές της Eurovision 2020, που δυστυχώς ακυρώθηκε λόγω του κορωνοιού. Μία από αυτές είναι και αυτή που πραγματοποιεί η δημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας, SBS, στα πλαίσια της ειδικής Eurovision εκπομπής που θα μεταδώσει το Σάββατο 16 Μαίου. Η Καλομοίρα μάλιστα ήδη ψήφισε, ανεβάζοντας στο Instagram την επιλογή της, που φυσικά δεν είναι άλλη από την Stefania και το SUPERG!RL!

Όλοι μπορούμε να συμμετάσχουμε στην εν λόγω ψηφοφορία που θα μείνει ανοιχτή μέχρι τις 3 Μαίου. Τα αποτελέσματα της θα ανακοινωθούν το Σάββατο 16 Μαίου, στο Eurovision 2020: Big Night In, που θα παρουσιάσουν οι σχολιαστές της Αυστραλίας  και παρουσιαστές του εθνικού τελικού Myf Warhurst και Joel Creasey. Στην ίδια εκπομπή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Montaigne, η οποία θα παρουσιάσει το “Don’t Break Me” που θα εκπροσωπούσε τη χώρα στο Ρότερνταμ, με τον τρόπο που θα το ερμήνευε στην σκηνή του Ahoy Arena.

Η Καλομοίρα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού φαίνεται πως ακόμα και τώρα παρακολουθεί στενά τις Eurovision εξελίξεις και μάλιστα ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να ψηφίσουν, στην εν λόγω ψηφοφορία. Μέσα από το Instagram η Καλομοίρα δημοσιοποίησε το 12αρι της, που πήγε φυσικά στην Stefania και στο SUPERG!RL.

Δίνω τους 12 βαθμούς στο κορίτσι μου την Stefania.

Καλομοίρα

Πριν λίγες ημέρες η γλυκύτατη Καλομοίρα συνάντησε την Stefania στις Q Sessions του Δημήτρη Κοντόπουλου και ερμήνευσαν το Shady Lady της Ani Lorak.

Για να στηρίξετε και εσείς την Ελλάδα και το SUPERG!RL στην ψηφοφορία του SBS μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *