Ελλάδα: Η Stefania στο Eurovision Home Concerts | Ποια διασκευή θα τραγουδήσει;

Ήρθε η ώρα και της δικής μας εκπροσώπου στην φετινή, αλλά και στην Eurovision 2021, να συμμετάσχει στο Eurovision Home Concerts. Την ερχόμενη Παρασκευή η Stefania θα ερμηνεύσει ζωντανά για όλους τους φίλους του διαγωνισμού το SUPERG!RL, αλλά και μία διασκευή παλαιότερης συμμετοχής, η οποία θα επιλεγεί με ψηφοφορία, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα της EBU.

Η Stefania μετά τα πολύ θετικά σχόλια που έλαβε για την ζωντανή ερμηνεία του SUPERG!RL, στα Q Sessions του Δημήτρη Κοντόπουλου, καλείται τώρα να εντυπωσίασει για μία ακόμα φορά.

Την ερχόμενη Παρασκευή, μαζί με άλλους καλλιτέχνες τόσο του φετινού διαγωνισμού, όσων και παλαιότερων Eurovision, θα μας κρατήσουν μουσική συντροφιά, στις δύσκολες αυτές στιγμές, όπου όλος σχεδόν ο πλανήτης καλείται να μείνει στο σπίτι του, για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πέρα από το SUPERG!RL, μπορείτε τώρα να ψηφίσετε μέσω του Insta Story, στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο Instagram, την διασκευή που επιθυμείτε να μας τραγουδήσει η Stefania. Τα δύο υποψήφια τραγούδια μεταξύ των οποίων καλούμαστε να επιλέξουμε είναι το νικητήριο τραγούδι της Eurovision 2008, Believe του Dima Bilan, και το τραγούδι που κατέλαβε την τέταρτη θέση στην Eurovision 2018 για λογαριασμό της Γερμανίας, You Let Me Walk Alone, με τον Michael Schulte.

Δείτε το επόμενο επεισόδιο των Eurovision Home Concerts, την ερχόμενη Παρασκευή, στις 18:00 ώρα Ελλάδος μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο YouTube ΕΔΩ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *