Ελλάδα: Νέα πλάνα από το video clip του SUPERG!RL θα δούμε στο Europe Shine A Light | Παρούσα και η Ελένη Φουρέιρα!

Μετά την πολύ πετυχημένη χθεσινή της παρουσία στο Eurovision Home Concerts, η Stefania και η ομάδα της, ετοιμάζονται για τα επόμενα βήματα τους. Ένα από αυτά φυσικά είναι και η εμφάνιση της ελληνίδας εκπροσώπου στην Eurovision 2021, στο Europe Shine A Light, την ειδική μη διαγωνιστική εκπομπή της EBU, που θα μεταδοθεί στην θέση της Eurovision 2020, που ακυρώθηκε εξαιτίας του κορωνοιού.

Νέα πλάνα από το video clip του SUPERG!RL

Στο Europe Shine A Light, θα δούμε αποσπάσματα των 30 δευτερόλεπτων, από το video clip της κάθε συμμετοχής. Ένα μικρό μήνυμα των 41 καλλιτεχνών και φυσικά όλους τους να ερμηνεύουν μαζί, ο καθένας από το σπίτι του, την νικητήρια συμμετοχή της Eurovision 1997, Love Shine A Light.

H ομάδα της Stefania έχει ήδη δημιουργήσει ένα κλιπ για τον σκοπό αυτό, 30 δευτερολέπτων, με πλάνα που δεν είδαμε στο video clip, αλλά και μιξαρισμένο με τα πιο δυνατά σημεία του κομματιού. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Dream Team φροντίζει όλες οι εμφανίσεις της Stefania να είναι άκρως επαγγελματικές και φροντισμένες στο έπακρο.

Μετά την Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανισθεί στο Europe Shine A Light

Την εβδομάδα που μας πέρασε η δισκογραφική εταιρεία της Έλενας Παπαρίζου, MINOS EMI, επιβεβαίωσε στο Eurovision Fun, ότι η μοναδική νικήτρια του διαγωνισμού για την χώρα μας, θα δώσει το παρών στο Europe Shine A Light.

Η EBU έχει προσκαλέσει εκτός από τους 41 φετινούς διαγωνιζόμενους και κάποιους ακόμα καλλιτέχνες, που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο διαγωνισμό. Εκτός όμως από την Έλενα Παπαρίζου, όπως αποκάλυψε η πρωινή εκπομπή του STAR, Στην Φωλιά Των Κουκου, ένα μικρό βίντεο θα δούμε και από την Ελένη Φουρέιρα, που το 2018 κατέκτησε την δεύτερη θέση για την Κύπρο, με το Fuego.

Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται σε κάποια εκπομπή της EBU, αφού πέρα από την Eurovision 2018 στην οποία συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη, την είδαμε και στον περσινό διαγωνισμό, στο interval act.

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *