Εσθονία: Η αντίδραση του Phillip Kirkorov στη συμμετοχή του Uku Suviste στο Eesti Laul 2021!

Ο Phillip Kirkorov είναι μια από τις προσωπικότητες της Eurovision που βρίσκονται ανελλιπώς στο προσκήνιο. Σε “Q&A” του στο Instagram ο πολυβραβευμένος τραγουδιστής – συνθέτης τοποθετήθηκε πάνω σε διάφορα ζητήματα της καθημερινότητας εν μέσω κορονοϊού. Φυσικά, δεν άφησε ασχολίαστη και την ακύρωση της Eurovision 2020.

Ο Phillip ανέφερε πως δεν υπάρχει τίποτα για να γιορτάσει κανείς φέτος. Παράλληλα, εξέφρασε τη θλίψη του για τον εκπρόσωπο της Εσθονίας, Uku Suviste. Ο Kirkorov από κοινού με την ελληνική Dream Team είχαν δουλέψει πάνω στη συμμετοχή της Εσθονίας στη Eurovision 2020.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

Πολλές χώρες πρόκειται να εκπροσωπηθούν και την επόμενη χρονιά από τον ίδιο καλλιτέχνη. Αλλά στην Εσθονία αποφάσισαν να κάνουν μια νέα επιλογή. Και ο καημένος ο Uku δεν πρόκειται να συμμετάσχει καν απευθείας στον μεγάλο τελικό. Αλλά περιορίστηκε με μια θέση στους ημιτελικούς του σόου. Τέτοια “χάρη” του δόθηκε. Νομίζω είναι πολύ άδικο!

Και προσέθεσε ο 53χρονος Ρώσος:

Η απόφαση αυτή δεν ήταν μόνο ενοχλητική αλλά και ιδιαίτερα προσβλητική!

Ο Kirkorov τοποθετήθηκε αναφορικά και με τη συμμετοχή της Μολδαβίας στη Eurovision 2020, όπου είχε την κύρια ευθύνη. Υπενθυμίζουμε πως η Μολδαβία επρόκειτο να εκπροσωπηθεί στο Ρότερνταμ από τη Natalia Gordienko. Η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στη μικρή χώρα της Ανατολικής Ευρώπης. Η μολδαβική ραδιοτηλεόραση δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα αναφορικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής της στη Eurovision 2021.

https://www.youtube.com/watch?v=RnD1ApDo5_k

Τέλος, σχετικά με την πρωτοβουλία της EBU και το πρόγραμμα “Europe Shine A Light” ο Kirkorov δεν φάνηκε ιδιαίτερα γοητευμένος. Όπως λέει ο ίδιος:

Από τη μια πλευρά είναι πολύ καλή ιδέα. Από την άλλη πλευρά είπανε ότι δεν θα υπάρχει διαγωνισμός, αλλά μόνο ένα σόου. Ποιος χρειάζεται απλά ένα σόου χωρίς τον διαγωνισμό ;

https://www.youtube.com/watch?v=3EIQ6U039ms

Συμφωνείτε με την άποψη του Phillip Kirkorov ότι ο Uku Suviste θα έπρεπε να προκριθεί απευθείας στον τελικό του Eesti Laul 2021 ; Πείτε μας στα σχόλια!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *