Ηρώ και Δημήτρης Κοντόπουλος: “Θέλω να με κρατάς”!

20 χρόνια μετά την μεγάλη τους επιτυχία, Θέλω Να Με Κρατάς, η Ηρώ και ο Δημήτρης Κοντόπουλος βρέθηκαν στα Q Sessions που διοργανώνει ο δεύτερος με αγαπημένους καλλιτέχνες που έχει συνεργασθεί στο παρελθόν, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας #menoumespiti.

Μια φιλία που ξεκίνησε στον ελληνικό τελικό του 1998 για την Eurovision

Το 1998 στα παρασκήνια του ελληνικού τελικού για την επιλογή της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision, ο Δημήτρης Κοντόπουλος και η Ηρώ έχουν την πρώτη τους γνωριμία. Αυτός με το τραγούδι που έγραψε για την Βιβέττα Κούρση (Σε Νοσταλγώ) καταλαμβάνει την τρίτη θέση, ενώ η Ηρώ με το Τίποτα παίρνει την δεύτερη.

Η γνωριμία αυτή γίνεται η αφορμή για την αρχή μιας μεγάλης φιλίας. Ο Δημήτρης Κοντόπουλος διασκευάζει το Τίποτα και το τραγούδι γίνεται μεγάλη ραδιοφωνική κ εμπορική επιτυχία και η Ηρώ καθιερωνέται στην μουσική σκηνή της χώρας.

Η συνεργασία συνεχίζεται και λίγα χρόνια μετά ακολουθεί ο δίσκος Απογείωση, ο οποίος από πολλούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς χαρακτηρίστηκε ως ο πρώτος καθαρόαιμος ελληνικός ποπ δίσκος, κάτι πολύ ριψοκίνδυνο για εκείνη την εποχή.

Σχεδόν όλα τα κομμάτια του δίσκου γίνονται μεγάλες επιτυχίες και η Ηρώ κερδίζει στα μουσικά βραβεία Αρίων 2002, τον τίτλο καλύτερης ποπ τραγουδίστριας και ποπ δίσκου.

20 χρόνια περίπου μετά η Ηρώ και ο Δημήτρης Κοντόπουλος μας θυμίζουν ξανά την μεγαλύτερη τους επιτυχία, με έναν ιδιαίτερο τρόπο!

Απολαύστε το!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Q session 6 @iro_lechouriti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Kontopoulos (@dimitriskontopoulos) στις

Τις επόμενες ημέρες ο Δημήτρης Κοντόπουλος μας ετοιμάζει ακόμα περισσότερες εκπλήξεις στις Q Sessions, με αγαπημένους μας eurostars και όχι μόνο!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *