Σουηδία: Τρεις εναλλακτικές βραδιές Eurovision θα προβληθούν μέσα από το STV!

Η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας, STV, θα προβάλει τρεις εναλλακτικές βραδιές Eurovision, αντικαθιστώντας τον φετινό διαγωνισμό, που δυστυχώς λόγω της πανδημίας του COVID-19 ακυρώθηκε.

Γι αυτό το λόγο θα προβάλει το πρόγραμμα, Sveriges:12a, μέσα από το οποίο το σουηδικό κοινό θα επιλέξει τον δικό του νικητή για την Eurovision 2020.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα θα προβληθεί σε τρεις βραδιές. Αρχικά, στις 9 Μαΐου, μέσα από το Inför ESC με παρουσιαστές τους David Sundin και Christer Björkman, το σουηδικό κοινό θα παρακολουθήσει και τα 41 βίντεο κλιπ των φετινών συμμετοχών, επιλέγοντας τα 25 αγαπημένα του, μέσω της εφαρμογής του Melodifestivalen.

Τα 25 τραγούδια που θα επιλεχθούν θα διαγωνισθούν στις 14 Μαΐου, όπου μέσω του Sveriges:12a, το σουηδικό κοινό θα επιλέξει τον δικό του νικητή για την Eurovision 2020, με τον ίδιο τρόπο με τον ημιτελικό. Επιπλέον, την ίδια βραδιά θα δούμε και τις φετινές εκπροσώπους της χώρας The Mamas, να τραγουδούν ζωντανά το Move, ενώ θα προβληθούν και συμμετοχές από προηγούμενες χρονιές.

Τέλος, θα προβάλει φυσικά και το Εurope Shine A Light στις 16 Μαΐου στις 21:00 ώρα Ελλάδος, που σκοπός του είναι να τιμήσει τους 41 καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν για τον φετινό διαγωνισμό, που δυστυχώς λόγω της πανδημίας του COVID-19 ακυρώθηκε, ενώ θα δούμε και εδώ παλιούς συμμετέχοντες του Θεσμού.

Πηγή: STV

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *