Breaking News: Καλομοίρα και Stefania ενώνουν τις δυνάμεις τους στις Q Sessions σε ένα ντουέτο έκπληξη!

Μια από τις καλύτερες εκπλήξεις μας κρατούσε για το τέλος, ο Δημήτρης Κοντόπουλος στις Q Sessions, που διοργανώνει με αγαπημένους καλλιτέχνες που έχει συνεργασθεί, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας #menoumespiti. Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο στο προφίλ του στο Instagram, αύριο Πέμπτη στις 9 Απριλίου, θα φιλοξενήσει την Καλομοίρα και την Stefania, σε ένα ντουέτο έκπληξη!

Καλομοίρα και Stefania είναι δύο καλλιτέχνιδες που έχουν αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό, και μοιράζονται πολλά κοινά. Είναι δύο Ελληνίδες του εξωτερικού, τραγουδίστριες που η πρώτη εκπροσώπησε την χώρα μας στην Eurovision 2008 και η δεύτερη θα το κάνει το 2021, μετά την φετινή ακύρωση του διαγωνισμού. Αποτελούν επιλογές της ΕΡΤ. Μένουν στο εξωτερικό, αλλά δεν διστάζουν να εκφράζουν την αγάπη τους για την κοινή μας πατρίδα, στην πρώτη ευκαιρία.

Αύριο λοιπόν, θα έχουμε την χαρά να τις δούμε σε ένα ντουέτο που όπως είπαμε θα γίνεο το θέμα συζήτησης, εντός και εκτός Eurovision Bubble! Καλομοίρα και Stefania θα ερμηνεύσουν το Shady Lady, το τραγούδι με το οποίο η Ani Lorak το 2008 έφερε την δεύτερη θέση στην Ουκρανία και το υπογράφει φυσικά ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Μην χάσετε λοιπόν αύριο, Πέμπτη 9/4 και ώρα 20.00 το Shady Lady, από τα δύο αγαπημένα κορίτσια της Ελλάδας, Καλομοίρα και Stefania!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *