Europe Shine A Light: Το “Love Shine A Light” θα ερμηνεύσουν οι 41 φετινοί διαγωνιζόμενοι!

Η EBU ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι οι 41 συμμετέχοντες της Eurovision 2020, που ακυρώθηκε εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19, θα ερμηνεύσουν στο Europe Shine A Light, το πρόγραμμα δηλαδή που θα μεταδοθεί στις 16 Μαίου, αντί του διαγωνισμού, το Love Shine A Light.

Το τραγούδι με το οποίο νίκησε για λογαρισμό του Ηνωμένου Βασιλείου, το 1997 η Katrina, θα ερμηνεύσουν μαζί οι 41 φετινοί διαγωνιζόμενοι. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει το προηγούμενο μας άρθρο, όπου αναφέραμε ότι οι 41 καλλιτέχνες δεν θα τραγουδήσουν ο καθένας τους από μια διασκευή παλαιότερης συμμετοχής του διαγωνισμού, αλλά όλοι τους θα ερμηνεύσουν μέσω βίντεο από τα σπίτια τους το ίδιο τραγούδι, με διαφοροποιημένους στίχους που θα αφορούν την κατάσταση που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα στις μέρες μας.

Θα μεταδώσει η ΕΡΤ το Europe Shine A Light;

Πάνω από 15 δημόσιες ραδιοτηλεοράσεις έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής ότι θα μεταδώσουν το Europe Shine A Light. Η ΕΡΤ έχει την θετική πρόθεση και εφόσον το σόου προχωρήσει κανονικά (αφού προφανώς θα πρέπει ένας σημαντικός αριθμός ραδιοτηλεοράσεων να το μεταδώσουν για να πραγματοποιηθεί), το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαίου, να μεταδώσει μέσα από τις συχνότητες της, την “εναλλακτική” αυτή Eurovision. H  οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα και φυσικά θα εκτιμηθεί και η κατάσταση που θα υπάρχει στην χώρα, σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοιού και τις επιπτώσεις του.

Ας θυμηθούμε για μία ακόμα φορά το Love Shine A Light:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *