Eurostream 2020: Τα eurovision sites διοργανώνουν διαδικτυακή εναλλακτική Eurovision!

Δύο ημιτελικοί και ένας μεγάλος τελικός θα διεξαχθούν τον Μάιο, μαζί με την ψηφοφορία του κοινού και της κριτικής επιτροπής, η οποία θα αποτελείται από πρώην συμμετέχοντες. Οι 41 φετινές συμμετοχές θα εμφανίζονται σε μορφή βίντεο που θα μοιάζει σχεδόν με την Eurovision.

Πολλοί ήλπιζα πως η Eurovision 2020 θα αναβληθεί ή θα πραγματοποιηθεί με απλές εμφανίσεις των συμμετοχών σε κάθε χώρα. Η ακύρωση, ωστόσο,ήρθε στις 18 Μαρτίου. Οι θαυμαστές και οι συμμετέχοντες ένιωσαν όπως είναι λογικό απογοητευμένοι.Αυτό βέβαια δείχνει πως οι άνθρωποι έχουν αντιληφθεί τη σημασία και την επικινδυνότητα της κατάστασης λαμβάνοντας τα αναγκαία μεν απαραίτητα δε μέτρα. Πολλοί οπαδοί του διαγωνισμού, όμως, ήλπιζαν για μια διαφορετική λύση για το διαγωνισμό.

Σχετικά με το Eurostream 2020

Την Τρίτη 5 Μαΐου, την Πέμπτη 7 Μαΐου – και τέλος το Σάββατο 9 Μαΐου, θα διεξαχθεί ένας διαδικτυακός διαγωνισμός streaming με το όνομα Eurostream και υποστηρίζεται από διάφορα μέσα ενημέρωσης της Eurovision,

Περισσότερες λεπτομέρειες παρατίθενται παρακάτω:

  • Και οι τρεις παραστάσεις θα ξεκινήσουν στις 21:00 CET (22:00 ώρα Ελλάδος) – όπως συμβαίνει πάντα στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.
  • Η ψηφοφορία θα αποτελείται από 50% επαγγελματίες μουσικούς (κριτική επιτροπή) και 50% ψηφοφορία κοινού. Θα είναι η ίδια μορφή με εκείνης της Eurovision.
  • Οι συμμετέχοντες τοποθετούνται στον ημιτελικό που είχαν ήδη συμμετάσχει στην κλήρωση κατανομής της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου.
  • 10 χώρες από κάθε ημιτελικό θα συνεχίσουν στον τελικό όπου θα ενταχθούν από τις 5 μεγάλες χώρες της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου – και των Κάτω Χωρών που θα φιλοξενούσαν τον φετινό διαγωνισμό.

Το δελτίο Τύπου Eurostream στις 14 Απριλίου 2020, αναφέρει:

Δεν θα υπάρξουν ζωντανές παραστάσεις από τους καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια των εκπομπών της Eurostream 2020. Αντ ‘αυτού, θα εμφανίζονται αποσπάσματα των επίσημων βίντεο. Συντάκτες από διάφορους ιστότοπους της Eurovision θα συμμετάσχουν μέσω ζωντανής ροής για να σχολιάσουν τα τραγούδια και τις πιθανότητές τους και μπορείτε να περιμένετε πολλές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια των τριών προγραμματισμένων ζωντανών εκπομπών.

 

Δύο online κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 21 και 28 Απριλίου. Θα καθορίσουν με ποια σειρά θα εμφανίζονται οι ημιτελικές συμμετοχές.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το έργο θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Eurostream 2020.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *