Eurovision 2020: Δύο ακόμα shows στις ημερομηνίες των ημιτελικών του φετινού διαγωνισμού από την EBU!

Ενώ δειλά δειλά ετοιμαζόμαστε για τα πρώτα μας βήματα μετά την αναγκαστική καραντίνα, στην οποία περιήλθε ολόκληρη σχεδόν η υφήλιος, η EBU ανακοίνωσε πριν από λίγο δύο ακόμα shows για την εβδομάδα της Eurovision 2020,  που όπως πιθανόν θα θυμάστε, έχει ακυρωθεί εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοιού. Στις ημερομηνίες που θα πραγματοποιούνταν οι δύο ημιτελικού (12 και 14 Μαίου), στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube, στην κλασσική ώρα της Eurovision (22.00 Ελλάδας), θα μεταδοθούν οι εκπομπές Eurovision Song Celebration 2020.

Θα μάθουμε την σειρά εμφάνισης στους ημιτελικούς

Τις ίδιες ημερομηνίες των φετινών ημιτελικών, το διήμερο «Eurovision Song Celebration 2020» θα παρουσιάσει και τους 41 συμμετέχοντες και τα τραγούδια τους σε μη ανταγωνιστική μορφή. Για να έχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όλα τα τραγούδια θα παρουσιασθούν στην σειρά εμφάνισης που θα είχαν στους δύο ημιτελικούς, όπως ακριβώς την αποφασίσουν οι φετινοί παραγωγοί.

Την Τρίτη 12 Μαΐου, η EBU θα προβάλλει τα τραγούδια που θα είχαν προβληθεί στον πρώτο ημιτελικό, συμπεριλαμβανομένης της Ολλανδίας και της Γερμανίας και Ιταλίας. Η δεύτερη διαδικτυακή εκπομπή, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 14 Μαΐου, θα περιλαμβάνει τα τραγούδια που επιλέχθηκαν για το δεύτερο ημιτελικό και θα περιλαμβάνει τις υπόλοιπες χώρες του Big 5: Γαλλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Παρόλο που δεν θα υπάρχει ανταγωνιστικό στοιχείο σε αυτές τις παραγωγές, θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις!

Οι fans καλούνται να λάβουν ενεργό ρόλο

Σε αυτούς τους δύο ιδιότυπους ημιτελικούς για την Eurovision 2020, μπορεί να μην υπάρξει ανταγωνισμός, θα υπάρχει όμως το παραδοσιακό recap, στο οποίο όμως δεν θα δούμε τους 41 συμμετέχοντες, αλλά τους fans να τραγουδούν και να χορεύουν την αγαπημένη τους συμμετοχή!

Αυτό που ζητούν οι διοργανωτές του Eurovision Song Celebration 2020, είναι ένα μικρό βίντεο 20 δευτερολέπτων, της αγαπημένης σας συμμετοχής ή των αγαπημένων σας συμμετοχών. Μπορείτε να δείτε το recap παρακάτω:

Για τις τεχνικές προδιαγραφές των βίντεο σας και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού ΕΔΩ. Η προθεσμία υποβολής των βίντεο σας είναι μέχρι στις 5 Μαίου.

Φυσικά στις 16 Μαίου κανονικά θα παρακολουθήσουμε το Europe Shine A Light, το οποίο θα μεταδοθεί σε 45 χώρες, μέλη της EBU, ανάμεσα τους φυσικά η ΕΡΤ και το ΡΙΚ.

Πηγή: Eurovision.tv
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *