Eurovision 2021: Με τους Edsilia, Chantal και Jan παρουσιαστές και ο επόμενος διαγωνισμός;

Φαίνεται ότι στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision θα δούμε πολλά πρόσωπα που θα βλέπαμε φέτος και δεν το καταφέραμε, εξαιτίας της ακύρωσης του διαγωνισμού. Έτσι, εκτός από αρκετούς καλλιτέχνες που θα εκπροσωπήσουν τις χώρες τους εκ νέου το 2021, είναι κάτι παραπάνω από πιθανό ότι στην παρουσίαση θα δούμε τα τρια πρόσωπα που θα επωμίζονταν αυτό το ρόλο και στο φετινό διαγωνισμό. Φυσικά αναφερόμαστε στους Jan Smit, Edsilia Rombley και Chantal Janzen.

Στην χθεσινή εκπομπή Jinek του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού RTL, καλεσμένη ήταν η Chantal Janzen, μία εκ των τριών φετινών παρουσιαστών. Η Chantal αποκάλυψε ότι οι Ολλανδοί διοργανωτές ζήτησαν από την EBU το τρίο που επιλέχθηκε για την παρουσίαση της Eurovision 2020 να παραμείνει ως έχει και για την Eurovision της επόμενης χρονιάς.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει πρώτα φυσικά να εγκριθεί από την EBU και η Ολλανδία να διοργανώσει την Eurovision 2021 κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αν και θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο, μετά και την έγκριση της επιπλέον χρηματοδότησης, από το δημοτικό συμβούλιο του Ρότερνταμ.

Σας υπενθυμίζουμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους Jan, Edsilia και Chantal στις οθόνες μας στις 16 Μαίου, αφού θα παρουσιάσουν την ειδική εκπομπή της EBU, Europe Shine A Light, που θα αντικαταστήσει την Eurovision 2020.

Θα θέλατε να τους δείτε να παρουσιάζουν την Eurovision 2021 ή θα θέλατε άλλα πρόσωπα στην θέση τους;

Πηγή: ESCToday
1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *