Eurovision 2021: Την επόμενη εβδομάδα η τελική απόφαση για τη χρηματοδότηση!

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Ρότερνταμ θα ψηφίσει την επόμενη εβδομάδα για την έγκριση της χρηματοδότησης που θα επιτρέψει στην πόλη να φιλοξενήσει τη Eurovision 2021.

Χθες το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο της ολλανδικής πόλης συγκλήθηκε για να συζητήσει το ενδεχόμενο διεξαγωγής της Eurovision 2021. Τα ολλανδικά μέσα μεταδίδουν πως η πλειοψηφία των μελών του συμβουλίου τάσσονται υπέρ της διεξαγωγής του διαγωνισμού στην πόλη τους. Παρ’ όλα αυτά έχουν ανακύψει ερωτήματα αναφορικά με τη μορφή του διαγωνισμού την επόμενη χρονιά.

Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι θέτουν το ερώτημα κατά πόσον θα είναι εφικτή η διαμόρφωση ενός Eurovision Village στην πόλη. Και αν είναι πράγματι τα δεδομένα ευνοϊκά κανείς δε ξέρει αν θα χρησιμοποιηθεί η τοποθεσία του Binnenrotte. Τα ερωτήματα αυτά θέλουν και απάντηση, την οποία μόνο το Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί να δώσει.

Το κρισιμότερο, όμως, ερώτημα που έχει ανακύψει είναι η ενδεχόμενη χρηματοδότηση της διεξαγωγής της Eurovision. Στις 23 Απριλίου το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης θα δώσει την απάντηση στο εν λόγω ζήτημα. Όπως έχει γίνει γνωστό, η πόλη του Ρότερνταμ χρειάζεται περαιτέρω χρηματοδότηση της τάξεως των 6,7 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να φιλοξενήσει τη Eurovision 2021. Η χρηματοδότηση αυτή είναι απαραίτητη, καθώς η ασφαλιστική κάλυψη δεν προέβλεπε τη δυνατότητα ακύρωσης του φετινού διαγωνισμού.

Έτσι, λοιπόν, την επόμενη εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να γνωρίζουμε κατά πόσον το Ρότερνταμ θα φιλοξενήσει τη Eurovision 2021. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, όμως οι ενδείξεις δείχνουν πως η ολλανδική πόλη θα φιλοξενήσει κανονικά την 66η έκδοση του μεγαλύτερου τηλεοπτικού σόου της γηραιάς ηπείρου.

πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *