Eurovision Home Concerts: Οι καλλιτέχνες του δεύτερου επεισοδίου!

Μετά την μετάδοση του πρώτου επεισοδίου του Eurovision Home Concerts, η EBU μας ανακοίνωσε τους καλλιτέχνες που θα δούμε στην δεύτερη διαδικτυακή συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή, 10 Απριλίου.

Τι είναι οι Eurovision Home Concerts;

Η EBU ανακοίνωσε μια νέα σειρά συναυλιών που θα μεταδοθούν στο YouTube και τα κοινωνικά της δίκτυα, για να φέρεi τη μουσική σε όλους εμάς. Η πρωτοβουλία αυτή ονομάζεται Eurovision Home Concerts και θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, αρχής γενομένης από την 3η Απριλίου.

Κάθε συναυλία της Eurovision Home Concerts θα περιλαμβάνει πολλούς καλλιτέχνες που έχουν συμμετάσχει στην οικογένεια της Eurovision με την πάροδο των ετών, συμπεριλαμβανομένων και καλλιτεχνών από το 2020. Κάθε καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει το δικό του τραγούδι και μια διασκευή από την 65χρονη ιστορία της Eurovision.

Οι καλλιτέχνες της δευτερης συναυλίας

Στο δεύτερο επεισόδιο των Eurovision Home Concerts θα δούμε άλλους τέσσερις καλλιτέχνες. Η Leonora που εκπροσώπησε την Δανία στην Eurovision 2019 με το Love Is Forever, θα ερμηνεύσει εκτός φυσικά της συμμετοχής και την διασκευή του Satellite, του τραγουδιού που χάρισε στην Γερμανία την νίκη, στην Eurovision 2010.

Οι υπόλοιποι τρεις καλλιτέχνες του δεύτερου επεισοδίου είναι από τον φετινό διαγωνισμό. Το παρόν θα δώσει ο Vasil Garvanliev από την Βόρεια Μακεδονία, που θα εκπροσώπουσε φέτος την χώρα του με το You. Ο Aksel από την Φινλανδία με το Looking Bad και ο Gjon’s Tears με το Répondez-moi.

Στα επόμενα επεισόδια θα έχουμε την χαρά να παρακολουθήσουμε και την Stefania να συμμετέχει σε αυτή την όμορφη πρωτοβουλία.

Παρακάτω δείτε το πρώτο επεισόδιο των Eurovision Home Concerts:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *