Q Sessions: Δείτε την Καλομοίρα και την Stefania να ερμηνεύουν το Shady Lady του Δημήτρη Κοντόπουλου!

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες, ο Δημήτρης Κοντόπουλος μας κρατούσε μια πολύ ωραία εκπλήξη στις Q Sessions, τις διαδικτυακές δηλαδή συναυλίες, που μεταδίδει μέσα από το προφίλ του στο Instagram, με αγαπημένους καλλιτέχνες που έχει συνεργασθεί. Στη σημερινή ιδιότυπη αυτή συναυλία, είχαμε την χαρά να δούμε την Καλομοίρα, μαζί με την Stefania να ερμηνεύουν το Shady Lady της Ani Lorak.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Q session 12 @itskalomira @stefania_ @anilorak @fkirkorov #quarantinesessions #menoumespiti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Kontopoulos (@dimitriskontopoulos) στις


Το τραγούδι αυτό, που υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ήταν η ουκρανική συμμετοχή της Eurovision 2008, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση. Στον ίδιο διαγωνισμό συμμετείχε η Καλομοίρα που πήρε την τρίτη θέση, με το Secret Combination!

Καλομοίρα και Stefania είναι δύο καλλιτέχνιδες που έχουν αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό, και μοιράζονται πολλά κοινά. Είναι δύο Ελληνίδες του εξωτερικού, τραγουδίστριες που η πρώτη εκπροσώπησε την χώρα μας στην Eurovision 2008 και η δεύτερη θα το κάνει το 2021, μετά την φετινή ακύρωση του διαγωνισμού. Αποτελούν επιλογές της ΕΡΤ. Μένουν στο εξωτερικό, αλλά δεν διστάζουν να εκφράζουν την αγάπη τους για την κοινή μας πατρίδα, στην πρώτη ευκαιρία.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πολύ όμορφη συνεργασία και εκτέλεση!!Γλυκύτατη η Καλομοίρα όπως πάντα φυσικά, φωνητικά ποτέ δεν με ενθουσίασε αλλά έχει το συνολικό πακέτο (για αυτό πήγε και καλά στο διαγωνισμό). Η νεοσύστατη-για εμάς- Στεφανία, νομίζω ότι είναι εξίσου γλυκιά και με ένα πολύ δυναμικό πακέτο. Φωνητικά την θεωρώ πολύ πιο δυνατή ερμηνεύτρια-παρα το νεαρό της ηλικίας της- κάτι που μας τα δείχνει και μέσα από αυτά τα live. Θεωρώ πως αν ο Κοντόπουλος (μαζί πάντα φυσικά με τους arcade, και γιατί όχι κατά βάση σε σύνθεσή arcade να’ναι το τραγούδι), αν λοιπόν γράψουν ένα πολύ δυναμικό κομμάτι με έθνικ ήχο, και ΣΎΓΧΡΟΝΟ η Στεφανία μπορεί να το απογειώσει και να πετύχει πολλά του χρόνου. Το “Supergirl” αν κι πιασαρικο σε ορισμένα σημεία ακούγεται κάπως παλιακο. Θα ήθελα κάτι κοντά σε shady lady… Μιας και το θεωρώ ο,τι καλύτερο έχει γράψει ο Κοντόπουλος για το διαγωνισμό.
    Χρόνος υπάρχει άπλετος… Όρεξη και δημιουργικότητα χρειάζεται!
    Πάντως η Στεφανία είναι μια πολύ σωστή επιλογή από πλευρά της ΕΡΤ από όσο φαίνεται.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *