Q Sessions: Ο Γιάννης Βαρδής τραγουδά το “Μια Στιγμή” με την βοήθεια του προέδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα!

Οι Q Sessions συνεχίζονται με επιτυχία! Σήμερα ο Δημήτρης Κοντόπουλος στην πολύ όμορφη πρωτοβουλία του, στα πλαίσια του #menoumespiti, φιλοξενεί τον Γιάννη Βαρδή, που ερμηνεύει το Μια Στιγμή, το τραγούδι με το οποίο κατέκτησε την δεύτερη θέση στον ελληνικό τελικό για την Eurovision 2003. Η έκπληξη όμως είναι ότι στην σημερινή διαδικτυακή συναυλία, συμμετέχει και ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, που συνοδεύει τον Γιάννη Βαρδή, παίζοντας μπάσο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Q session 13 @giannisvardis @ax_file #menoumespiti #stayhome #quarantinesessions

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Kontopoulos (@dimitriskontopoulos) στις

Το Μια Στιγμή το 2003 είχε έρθει πρώτο στο άθροισμα των τηλεφωνικών κλήσεων και sms και δεύτερο συνολικά, στον ελληνικό τελικό που πραγματοποιήσε η ΕΡΤ, για την επιλογή της συμμετοχής της στην Eurovision 2003. Την Ελλάδα εκπροσώπησε τελικά στον διαγωνισμό η Μαντώ, με το Never Let You Go, καταλαμβάνοντας την 17η θέση.

Ποια τώρα η σύνδεση του εν λόγω τραγουδιού με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα; Το Μια Στιγμή υπογράφει στη μουσική ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους ο Μιχάλης Σφήκας. Ο δεύτερος ήταν μέλος του συγκροτήματος Αχτύπητα Φιλέτα, του πιο διάσημου ίσως σχολικού συγκροτήματος της Αθήνας. Μέλος αυτού του συγκροτήματος όμως είναι και ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας! Αμφότεροι εμφανίζονται στο σημερινό επειδόσιο των Q Sessions.

Τα “Αχτύπητα Φιλέτα” ήταν από τα πιο διάσημα σχολικά συγκροτήματα της Αθήνας. Δημιουργήθηκαν το 1981 στη Σχολή Μωραΐτη και τα ιδρυτικά μέλη της υπήρξαν οι Μιχάλης Σφήκας, Γιώργης Σταυραϊτός, Γιάννος Βεννιέρης και Κωνσταντίνος Ζούλας οι οποίοι έπαιζαν μαζί από το 1981 ως που και αποφοίτησαν από τη σχολή το 1987. Μέλη του συγκροτήματος υπήρξαν μεταξύ άλλων και οι Γιάννης Παπαμιχαήλ και Κώστας Καζάκος. Τα “Αχτύπητα Φιλέτα” ξαναβρέθηκαν το 2008, είκοσι χρόνια μετά την τελευταία τους σχολική συναυλία και από τότε, τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο δίνουν μια συναυλία-αφιέρωμα στην καλή ροκ μουσική. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο σχολείο φοίτησε και ο Δημήτρης Κοντόπουλος!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun γιατι οι εκπλήξεις των Q Sessions του Δημήτρη Κοντόπουλου δεν σταματούν εδώ!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *