Ανδόρρα: Επιβεβαιώνεται η αποχή της χώρας και από την Eurovision 2021

Μέσα από ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών του δημόσιου φορέα της Ανδόρρας, Ràdio i Televisió d’Andorra (RTVA), επιβεβαιώνει την αποχή της χώρας και από την Eurovision, παρά την έντονη φημολογία για επιστροφή της χώρας τον ερχόμενο χρόνο.

Η Ràdio i Televisió d’Andorra δεν θα συμμετάσχει στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ακολουθώντας την απόφαση που λάβαμε πριν μερικά χρόνια. Η απόφαση δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα της Γενικής Διεύθυνσης της RTVA, αν και την αναλαμβάνει, αλλά είναι υπεύθυνη η κυβέρνηση της Ανδόρρας.

Ακολούθως, το τμήμα ρωτήθηκε για ποιον λόγο δεν πρόβαλε την ειδική εκπομπή Eurovision: Europe Shine a Light που μεταδώθηκε χθες το βράδυ αφού δικαίωμα μετάδοσης είχαν όλα τα μέλη της EBU, αναφέροντας πως:

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει επιθυμία να θέσουμε την πιθανή συμμετοχή της Ανδόρρας στον διαγωνισμό επί τάπητος, ανεξάρτητα από τους τρόπους που μπορούμε να το κάνουμε.

Η Ανδόρρα γίνεται η πρώτη και επίσημα πλέον χώρα που απέχει από την επερχόμενη διοργάνωση της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Ρόττερνταμ της Ολλανδίας.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την επερχόμενη διοργάνωση της Eurovision.

Πηγή: escxtra

 

1 reply
  1. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Κρίμα και την περίμενα πως και πως μια νέα συμμετοχή αυτής της χώρας, ελπίζω έστω το 2022 να επιστρέψει

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *