Βέλγιο: Χωρίς τους Hooverphonic τραγούδησαν οι 40 φετινοί διαγωνιζόμενοι το Love Shine A Light!

Μπορεί το δελτίο τύπου της ολλανδικής δημόσιας τηλεόρασης να ανέφερε ότι και οι 41 διαγωνιζόμενοι του φετινού διαγωνισμού ερμήνευσαν στο τέλος του Europe Shine A Light, την νικητήρια συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου το 1997, Love Shine A Light, αυτό όμως δεν είναι αληθές, αφού οι Hooverphonic από το Βέλγιο “σνόμπαραν” το τραγούδι, θεωρώντας ότι το τραγούδι δεν ταιριάζει στο ρεπερτόριο τους, δήλωση που μεταφέρουν γαλλόφωνες ιστοσελίδες.

Για την εν λόγω απόφαση του συγκροτήματος είχε προδικάσει ο Alex Callier από την Πέμπτη. Ο leader των Hooverphonic είχε λάβει μέρος σε βραδινό talk show της βελγικής τηλεόρασης όπου εξήγησε την απόφαση του συγκροτήματος:

Πρόκειται για ένα “σαχλοτράγουδο”. Είμαι στη μουσική βιομηχανία επί 25 χρόνια και δεν έχω κάνει ποτέ ενάντια στη θέλησή μου. Δηλώσαμε συμμετοχή στη Eurovision επειδή θα μπορούσα να καθορίσω την παραγωγή και την εμφάνισή μας μόνος μου! Κάτι τέτοιο δε θα συμβεί το Σάββατο το βράδυ…

Εμείς πάντως απολαύσαμε το Love Shine A Light με τις ερμηνείες των υπόλοιπων 40 καλλιτεχνών και ας μην συμμετείχαν οι Hooverphonic. Εντύπωση πάντως μας προκαλεί γιατί συμμετέχουν σε έναν διαγωνισμό, που όπως φαίνεται δεν τους ταιριάζει καλλιτεχνικά και ρεπερτοριακά.

Απολαύστε τους υπόλοιπους 40 συμμετέχοντες της Eurovision 2020 στο θρυλικό τραγούδι, Love Shine A Light:

πηγή: hln.be

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *