Δείτε το ανανεωμένο βίντεο του SUPERG!RL που έστειλε η ΕΡΤ για το Europe Shine A Light!

Πριν λίγα λεπτά μεταδόθηκε μέσα από το Eurovision: Europe Shine A Light μέρος από το βίντεο κλιπ του SUPERG!RL. Στα πλαίσια του σημερινού σόου είδαμε αποσπάσματα των 30 δευτερολέπτων κάθε συμμετοχής. Έτσι, λοιπόν, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα μικρό κομμάτι από τη φετινή συμμετοχή της χώρας μας.

Για άγνωστο λόγο και ενώ η ΕΡΤ είχε στείλει τα παρακάτω πλάνα στην EBU, οι διοργανωτές του αποψινού σόου επέλεξαν να μην τα χρησιμοποιήσουν. Παρ’ όλα αυτά εμείς έχουμε εξασφαλίσει τα εν λόγω πλάνα και σας τα παρουσιάζουμε!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει προ τριών εβδομάδων, η ομάδα της Stefania δημιούργησε ένα κλιπ αποκλειστικά για το σημερινό σόου. Στο κλιπ διάρκειας 30 δευτερολέπτων προβλήθηκαν πλάνα που δεν είδαμε στο βίντεο κλιπ, ενώ ήταν παράλληλα μιξαρισμένα τα πιο δυνατά σημεία του τραγουδιού.

Τα σημεία του τραγουδιού που επιλέχθηκαν είναι η κορώνα στο τέλος καθώς και το ρεφρέν του SUPERG!RL. Σκοπός των ιθυνόντων της ελληνικής αποστολής ήταν να δείξουν σε όλη την Ευρώπη σήμερα τις φωνητικές ικανότητες της Stefania, εξού και η επιλογή του πιο απαιτητικού σημείου του τραγουδιού για το Europe Shine A Light.

Όσον αφορά τα πλάνα του μικρού αποσπάσματος, αυτά επικεντρώνονται στη 17χρονη ερμηνεύτρια. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Dream Team φροντίζει όλες οι εμφανίσεις της Stefania να είναι άκρως επαγγελματικές και φροντισμένες στο έπακρο. Η αποψινή βραδιά είναι η μεγάλη ευκαιρία της Stefania να συστηθεί με τη γλυκύτατή της παρουσία στη μεγάλη μάζα των Ευρωπαίων τηλεθεατών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το ανανεωμένο βίντεο κλιπ του SUPERG!RL, όπως αυτό προβλήθηκε πριν λίγα λεπτά στο Europe Shine A Light:

3 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *