Ελλάδα: Έρχεται η Eurovision εκδοχή του “SUPERG!RL”! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Την Δευτέρα 18 Μαίου, λίγες ημέρες μετά την μετάδοση του Europe Shine A Light θα ακούσουμε μια νέα εκδοχή του SUPERG!RL, που από ότι φαίνεται θα ήταν και η Eurovision version της συμμετοχής μας.

Το τραγούδι που θα ερμήνευε η 17χρονη Stefania στον φετινό διαγωνισμό και υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος, ARCADE και Sharon Vaughn θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα, με μία νέα καλοκαιρινή και πιο dance διάθεση.

Όπως πολλές αποστολές πραγματοποιούν πριν τον διαγωνισμό, έτσι και η ελληνική, φαίνεται ότι είχε χτίσει μεθοδικά την στρατηγική της για την Eurovision 2020. Αρχικά με ένα video clip που μας παρουσίαζε την έφηβη Stefania, η οποία όμως στην σκηνή του Ρότερνταμ θα μεταμορφωνόταν σε μία pop diva.

Για την Eurovision version του SUPERG!RL θα δούμε μάλιστα και νέο video clip, με σκηνές που δεν παρακολουθήσαμε στο αρχικό video.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το video clip της ελληνικής συμμετοχής στον φετινό διαγωνισμό ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και το 1 εκατομμύριο streams στο Spotify!

Υπομονή λοιπόν μέχρι την Δευτέρα, 18/5 για την νέα εκδοχή του SUPERG!RL!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μάριος
    Μάριος says:

    Το τραγούδι δεν τράβηξε από την αρχή. Ούτε στα στοιχήματα, ούτε στις δημοσκοπήσεις, ούτε στις εκπομπές αξιολόγησης των συμμετοχών, ούτε στις κριτικές των fan.
    Χρόνια τώρα λέω ότι απαιτείται αλλαγή της υπεύθυνης ομάδας της ΕΡΤ για τη Eurovision. Οι άνθρωποι είναι εκτός τόπου και χρόνου ως προς τον διαγωνισμό. Είτε επιλέγουν τραγούδια με κλισέ κριτήρια 15 ετών πίσω, είτε στις ελάχιστες περιπτώσεις που από σπόντα ή μη επιλέγεται κάτι αξιοπρεπές, χαντακώνεται από εντελώς άστοχες σκηνικές παρουσιάσεις.

    Απάντηση
    • Kostas
      Kostas says:

      Τί πάει να πει «δεν τράβηξε» ; Η Φουρέιρα θυμάσαι που ήταν σε όλα αυτά και τί βγήκε;
      Η Ντούσκα και η Τάμτα που ήταν τοπ 10 πέρσι είδες που κατέληξαν.
      Όλοι ξέρουμε ότι αυτά δεν έχουν σημασία και όλα κρίνονται την τελική βραδιά.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *