Ελλάδα: Ακούστε το Eurovision remix του “SUPERG!RL”!

Μέσα από το βραδινό δελτίο της ΕΡΤ έγιναν τα αποκαλυπτήρια τoυ Eurovision remix του SUPERG!RL. Τον τίτλο αυτό συνοδεύει η νέα εκδοχή της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2020, κάτι που μας κάνει να πιθανολογούμε ότι ίσως θα ήταν η εκδοχή με την οποία θα συμμετείχε και στον διαγωνισμό.

Την είδηση της κυκλοφορίας της Eurovision version του SUPERG!RL, διαβάσατε πρώτα στην ιστοσελίδα μας. Όπως αναφέραμε και τότε το video clip που συνοδεύει το τραγούδι, έχει νέα πλάνα με σκηνές που δεν παρακολουθήσαμε στο αρχικό video.

Θυμίζουμε ότι το SUPERG!RL υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος, ARCADE και Sharon Vaughn. Πριν λίγες ημέρες το video clip της ελληνικής συμμετοχής στον φετινό διαγωνισμό ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και το 1 εκατομμύριο streams στο Spotify!

Σε λίγα λεπτά αναμένεται να κυκλοφορήσει ολόκληρο και στο YouTube!

Ποια από τις δύο εκδοχές θα προτιμούσατε να ερμηνεύσει η Stefania στην σκηνή του διαγωνισμού;

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Kostis
    Kostis says:

    Ένα remix είναι απλά! Που είδατε «Eurovision Version» που λέτε και στο προηγούμενο άρθρο σας; Εν τω μεταξύ στο προηγούμενο άρθρο σας βάλατε ένα βίντεο 30 δευτερολεπτων που δεν είναι η version που λέγατε ότι θα δούμε σήμερα (ενώ μας είπατε ότι έτσι θα είναι) και τώρα το έχετε αφαιρέσει το βιντεο!

    Απάντηση
      • Kostis
        Kostis says:

        Μα μη λέμε χαζομάρες τώρα! Όταν κυκλοφόρησε το βίντεο από τα 30 δευτερόλεπτα (με καινούργια πλάνα) το παρουσιάστε σαν να είναι έτσι και η version. Κάτι που παρατήρησα. Μετά την κυκλοφορία του REMIX αλλάξατε αρκετά πράγματα στο προηγούμενο άρθρο που γίνεται αναφορά στην ουσία… για το REMIX

        Απάντηση
        • Ioannis Ampatzidis
          Ioannis Ampatzidis says:

          Για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα, μιας και ήμουν ο αρθρογράφος του άρθρου με τα πλάνα. Η τελευταία επεξεργασία έγινε το Σάββατο στις 23:30 το βράδυ και μπορώ να το αποδείξω κάλλιστα. Εξαρχής στο άρθρο μου αναφέρω πως το βίντεο κλιπ που δημοσιεύσαμε το Σάββατο ήταν αποκλειστικά για το ESAL. “Στο κλιπ διάρκειας 30 δευτερολέπτων προβλήθηκαν πλάνα που δεν είδαμε στο βίντεο κλιπ, ενώ ήταν παράλληλα μιξαρισμένα τα πιο δυνατά σημεία του τραγουδιού. Τα σημεία του τραγουδιού που επιλέχθηκαν είναι η κορώνα στο τέλος καθώς και το ρεφρέν του SUPERG!RL.”

          Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρω πως τα λόγω πλάνα αποτελούν μέρος της χθεσινής εκδοχής του τραγουδιού που κυκλοφόρησε.

          Όπως και να ‘χει, scripta manent….

          Απάντηση
          • Kostis
            Kostis says:

            «Την Δευτέρα 18 Μαίου, λίγες ημέρες μετά την μετάδοση του Europe Shine A Light θα ακούσουμε μια νέα εκδοχή του SUPERG!RL, που από ότι φαίνεται θα ήταν και η Eurovision version της συμμετοχής μας. Το τραγούδι που θα ερμήνευε η 17χρονη Stefania στον φετινό διαγωνισμό και υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος, ARCADE και Sharon Vaughn θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα, με μία νέα καλοκαιρινή και πιο dance διάθεση. Όπως πολλές αποστολές πραγματοποιούν πριν τον διαγωνισμό, έτσι και η ελληνική, φαίνεται ότι είχε χτίσει μεθοδικά την στρατηγική της για την Eurovision 2020. Αρχικά με ένα video clip που μας παρουσίαζε την έφηβη Stefania, η οποία όμως στην σκηνή του Ρότερνταμ θα μεταμορφωνόταν σε μία pop diva. Για την Eurovision version του SUPERG!RL θα δούμε μάλιστα και νέο video clip, με σκηνές που δεν παρακολουθήσαμε στο αρχικό Video. Αξίζει να σημειωθεί ότι το video clip της ελληνικής συμμετοχής στον φετινό διαγωνισμό ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και το 1 εκατομμύριο streams στο Spotify! Υπομονή λοιπόν μέχρι την Δευτέρα, 18/5 για την νέα εκδοχή του SUPERG!RL!» Αυτό ποιος το έγραψε τότε; Στο κείμενο αναφέρονται οι λέξεις EUROVISION και VERSION.

          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Αφενος νωριτερα μας λέγατε ότι υποστηριξαμε ότι τα πλανα που εστειλε η ΕΡΤ για το ESAL ηταν η νεα εκδοχη κατι που οπως κ ο Γιαννης σας εγραψε ουδεποτε ειπαμε. Ναι το Eurovision Remix οπως γραψαμε θα ηταν πιθανον η Eurovision εκδοχη του τραγουδιου μας κ αυτο όπως κ τα υπολοιπα site ετσι κ εμεις το γράψαμε αφού λάβαμε πληροφοριες απο την ομάδα της Στεφανιας.

  2. Miltos
    Miltos says:

    Δεν νομίζω να ήταν αυτή που θα τραγουδούσε στη σκηνή! Γιατί αν παρατηρήσουμε στο βίντεο που έκανε η ολλανδική τηλεόραση για την Στεφανια, βλέπουμε ότι κάνει πρόβες με τον Φωκά στο original track! Όπως και να χει μια καλοκαιρινή εκδοχή του τραγουδιού αρκετά καλή!

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Το remix αυτό δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα…

    Πάντως το βίντεο που είχε στείλει η ΕΡΤ για το “Europe Shine A Light” (και μας είχατε δείξει σε προηγούμενο άρθρο σας) εκτός από τα διαφορετικά πλάνα, υπήρχαν και διαφορές στη δομή του τραγουδιού.
    Σήμερα είδαμε και ακούσαμε μια τρίτη εκδοχή του τραγουδιού ως “remix”.

    Απάντηση
    • Ioannis Ampatzidis
      Ioannis Ampatzidis says:

      η μίξη του τραγουδιού που έγινε για το σόου του Σαββάτου στόχευε στο να αναδείξει αφενός τις φωνητικές ικανότητες της Stefania με την κορώνα αλλά και να συμπεριλάβει το ρεφρέν του τραγουδιού. Δεν πρόκειται για κάποια νέα εκδοχή του τραγουδιού

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *