Ελλάδα: Η Stefania για το “Europe Shine A Light”! (video)

Αποκλειστικές δηλώσεις της Stefania φιλοξένησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1. Η Stefania μίλησε για το Europe Shine A Light, αλλά και για την ανυπομονησία της να μπορέσει και πάλι να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις της Stefania

Από το σπίτι της στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, μίλησε η Stefania στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1. Η Stefania φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη για την συμμετοχή της στο Europe Shine A Light, αλλά και για το γεγονός ότι τραγούδησε μαζί με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους του φετινού ακυρωθέντος διαγωνισμού (πλην φυσικά των Hooverphonic), το Love Shine A Light, στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Ανυπομονεί να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα ώστε να ταξιδέψει και πάλι στην Ελλάδα να δει τους παππούδες της, αλλά και να συνεχίσει την πορεία της στα μουσικά πράγματα. Μας υποσχέθηκε ένα πολύ όμορφο τραγούδι για την Eurovision 2021, θέλοντας να μας κάνει όλους περήφανους.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις:

Το αναλυτικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ για το Europe Shine A Light

Εκτός όμως από τις δηλώσεις της Stefania η ΕΡΤ φιλοξένησε και ένα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Άγι Μενούτη για το Europe Shine A Light. Σε αυτό αναφέρθηκαν όλες οι σημαντικές στιγμές της χθεσινής βραδιάς που μας συγκίνησε όλους.

Όπως αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ, 100 εκατομμύρια τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω και 1 λεπτό στην χθεσινή μετάδοση. Το βίντεο έκλεισε με την ευχή του Björn Ulvaeus των ABBA, η οποία είναι και η δική μας ευχή:

Να Ζήσει ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision!

1 reply
  1. eurogreek
    eurogreek says:

    Παιδιά και του χρόνου με υγεία. Μπράβο στην ερτ που φέτος το πηρε ζεστά. Θερμά συγχαρητήρια και στον κ. Μενουτη για τα ρεπορτάζ!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *