Ελλάδα: Η Stefania στο Eurovisioncalls με την Nikkie Tutorials!

Στο νέο επεισόδιο των Eurovisioncalls με την Nikkie Tutorials είδαμε την εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision 2021, Stefania. Η Nikkie Tutorials πραγματοποιεί αυτές τις διαδικτυακές συνεντεύξεις με όλους τους καλλιτέχνες που θα συμμετειχαν στον φετινό διαγωνισμό. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα σημαντικότερα σημεία αυτής της συνέντευξης.

Η Stefania ανέφερε ότι όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας εξαιτίας του κορωνοιού, ασχολήθηκε κυρίως με τις υποχρεώσεις της στο σχολείο. Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις ήταν ελάχιστες, αφού δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν εμφανίσεις, συναυλίες κλπ.

Για μία ακόμα φορά η 17χρονη Stefania εξέφρασε τον θαυμασμό της για την Ariana Grande, ενώ όπως είπε είναι και η καλλιτέχνης που την έχει εμπνεύσει.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το SUPERG!RL. Θεωρεί πως είναι ένα πολύ ξεσηκωτικό τραγούδι, με στοιχεία από την Ariana Grande, την pop μουσική, αλλά και την Ελλάδα.

Το γεγονός ότι εκπροσωπεί την πατρίδα της την Ελλάδα, στην Ολλανδία, την χώρα που γενήθηκε και κατοικεί, είναι κάτι πολύ περίεργογια την Stefania, αλλά συγχρόνως και τιμητικό. Η Stefania μίλησε και για την συνάντηση της με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και πως ξεκίνησε η μεταξύ τους συνεργασία, με κατάληξη φυσικά την πρόταση στην ΕΡΤ για την Eurovision 2020.

Η Stefania δέχθηκε με κατανόηση την φετινή απόφαση για την ακύρωση του διαγωνισμού, αλλά δεν μπορεί να μην κρύψει την χαρά της για την απόφαση της ΕΡΤ να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και το 2021.

Η όλη της εμφάνιση στην σκηνή του Ahoy, θα ήταν πολύ λαμπερή, με αρκετό γκλίτερ. Η Stefania αποκάλυψε ότι θα φορούσε μια πολύ εντυπωσιακή φόρμα.

Ένα από τα αγαπημένα τραγούδια της Stefania στον φετινό διαγωνισμό ήταν της Γαλλίας και της Ισπανίας, κάτι φυσικά που είχε αποκαλύψει και στο παρελθόν.

Δείτε όλη την συνέντευξη παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=J5bnOexey6Q&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3U11MvzDiUVH2j72p-f3r4onsUCZXLocbdqh4OAWQbHZTpueFzl96UlAI

1 reply
  1. Miltos
    Miltos says:

    Κρίμα που δε θα δούμε ποτέ τι είχαν ετοιμάσει για τη σκηνή! Πιστεύω ότι στις πρόβες τα δεδομένα θα είχαν ανατραπεί τελείως αναφορικά με τη συμμετοχή μας. Ο Φωκάς ξέρω ότι είχε ετοιμάσει κάτι άκρως επαγγελματικό και εντυπωσιακό αλλά ακριβώς τι, δε γνωρίζω! Βασικά για να πω την αλήθεια όταν άκουσα το τραγούδι για πρώτη φορά, είπα πώς δημιουργήθηκε ξεκάθαρα για τη σκηνή της EV! Ελπίζω του χρόνου σε κάτι ακόμα καλύτερο!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *