Η Βαρσοβία θα φιλοξενήσει τη Junior Eurovision 2020!

Η νίκη της Viki Gabor τον Νοέμβριο στη Junior Eurovision 2019 έδωσε την ευκαιρία στην Πολωνία να διοργανώσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά το διαγωνισμό. Έτσι, μετά την Κρακοβία το 2019, φέτος θα είναι η σειρά της Βαρσοβίας να φιλοξενήσει τη Junior Eurovision 2020. Η εν λόγω ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια του Europe Shine A Light.

Κατά τη διάρκεια του αποψινού σόου έγινε γνωστό πως την Κυριακή 29 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του φετινού διαγωνισμού. Παράλληλα, έγιναν τα αποκαλυπτήρια του φετινού συνθήματος. Η Junior Eurovision 2020 θα έχει ως κεντρικό της σύνθημα το #MoveTheWorld. Το εν λόγω σύνθημα στοχεύει να αναδείξει τη δυνατότητα των παιδιών να αλλάξουν τον κόσμο με τις ιδέες τους.

Ο νέος εκτελεστικός επόπτης της EBU, Martin Österdahl, δήλωσε για την επικείμενη διεξαγωγή της Junior Eurovision:

Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με την απίστευτη ομάδα του TVP στην πρώτη μου Junior Eurovision. Έχουν τις δεξιότητες, τη δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό για να δημιουργήσουν ένα φαντασμαγορικό σόου. Πότε δεν ήταν πιο σημαντικό, απ’ ότι τώρα, να αναγνωρίσουμε τη δύναμη των παιδιών στο να αλλάζουν τον κόσμο. Ανυπομονώ να δω όλους τους ταλαντούχους ερμηνευτές να εμφανίζονται στη Βαρσοβία τον Νοέμβριο.

Στην ανακοίνωση της EBU στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού γίνεται νύξη και στα ενδεχόμενα εμπόδια που μπορεί να δημιουργηθούν από την εξέλιξη της πανδημίας. Η διεξαγωγή της Junior Eurovision 2020 κάθε άλλο παρά βέβαιη δεν είναι. Οι εξελίξεις γύρω από το COVID-19 θα επηρεάσουν σαφώς τον προγραμματισμό τους επόμενους μήνες στο δρόμο προς την Πολωνία.

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον, η EBU θα συνεργαστεί με το TVP και τα λοιπά μέλη της προκειμένου να εξασφαλίσει τη διεξαγωγή του παιδικού διαγωνισμού τραγουδιού το ερχόμενο φθινόπωρο. Όλες οι πλευρές πρόκειται να εκπονήσουν διάφορα σενάρια, ώστε να είναι έτοιμες για παν ενδεχόμενο.

πηγή: Eurovision.tv

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *