Κύπρος: Το πρόγραμμα του ΡΙΚ για την εβδομάδα της Eurovision!

Όλη η Ευρώπη ετοιμάζει τον σχεδιασμό της για την εβδομάδα της Eurovision, θέλοντας παρά την ακύρωση του φετινού διαγωνισμού, να υπάρξουν σχετικές εκπομπές στο πρόγραμμα της, εκτός φυσικά του Eurovision Shine A Light, που θα μεταδώσουν 45 χώρες το Σάββατο 16 Μαίου, στην θέση της Eurovision 2020.

Το ΡΙΚ με δελτίο τύπου μας ενημερώνει ότι στην θέση του σχολιαστή του Europe Shine A Light θα είναι ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ιακωβίδης. Ο Ανδρέας δεν είναι άγνωστος στο κυπριακό κοινό, αφού κάθε χρόνο σχολιάζει την πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Βιέννης, ένα πρόγραμμα-θεσμό θα λέγαμε της EBU.

Εκτός όμως από το Europe Shine A Light, το ΡΙΚ θα μεταδώσει τα video clip του φετινού διαγωνισμού, σε δύο εκπομπές, αλλά και ένα ημίωρο ειδικό αφιέρωμα για το φετινό διαγωνισμό και μια αναφορά στις έως τώρα κυπριακές συμμετοχές. Όλα τα παραπάνω θα είναι σε παρουσίαση και επιμέλεια του Λουκά Χάματσου.

Το video clip θα μεταδοθούν στο ΡΙΚ1, το Σάββατο 9 Μαίου στις 22.15 (ώρα Ελλάδας) και την Κυριακή 10 Μαίου στις 21.15 (ώρα Ελλάδας). Το αφιέρωμα θα προβληθεί μισή ώρα πριν την ζωντανή μετάδοση του Europe Shine A Light, το Σάββατο 16 Μαίου, δηλαδή στις 21.30 (ώρα Ελλάδας).

Σας υπενθυμίζουμε ότι στο Europe Shine A Light εκτός φυσικά από την παρουσία του Sandro και της Stefania, που θα εκπροσωπούσαν Κύπρο και Ελλάδα αντίστοιχα, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Έλενα Παπαρίζου, αλλά και την Ελένη Φουρέιρα.

Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν και οι αντίστοιχες ανακοινώσεις, για τον προγραμματισμό της ΕΡΤ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Πηγή: ΡΙΚ
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *