Σουηδία: Στις 12 Σεπτεμβρίου ο τελικός του P4 Nästa!

Δύο εβδομάδες αργότερα από το σύνηθες, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του P4 Nästa, του ραδιοφωνικού διαγωνισμού δηλαδή μέσω του οποίου επιλέγεται ο πρώτος υποψήφιος στο επόμενο Melodifestivalen.

Στις 12 Σεπτεμβρίου θα διαγωνισθούν οι οχτώ καλλιτέχνες που θα έχουν νωρίτερα επιλεγεί για τον τελικό του P4 Nästa. Η ομάδα παραγωγής του Melodifestivalen θα δώσει το πράσινο φως σε έναν εκ των φιναλίστ προκειμένου να διαγωνισθεί στην συνέχεια σε έναν από τους τέσσερις ημιτελικούς του σουηδικού εθνικού τελικού για την Eurovision. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο ο νικητής να είναι αυτός που θα επιλεγεί.

Πέρσι η Amanda Aasa παρότι δεν ήταν η νικήτρια του P4 Nästa, ήταν αυτή που έλαβε το wildcard για το Melodifestiven 2019. Με το τραγούδι Late συμμετείχε στον τρίτο ημιτελικό, όπου κατέλαβε την έκτη θέση.

Μέχρι στιγμής κανείς καλλιτέχνης από το P4 Nästa δεν κατάφερε να προκριθεί ούτε στον τελικό, ούτε καν στον γύρο δεύτερης ευκαιρίας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας, SVT, έχει ανακοινώσει πως θα πραγματοποιήσει κανονικά το Melodifestivalen 2021 για την επιλογή της συμμετοχής της χώρας στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Οι Mamas που ήταν οι νικήτριες του φετινού Melodifestivalen δεν έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής αν θα συμμετάσχουν και την επόμενη χρονιά.

Πηγή: Eurovoix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *